5 redenen om SAP Business ByDesign te kiezen

SAP Business ByDesign

5 redenen om SAP Business ByDesign te kiezen

Groeit met uw organisatie mee

SAP Business ByDesign groeit met u mee naar het volgende niveau, dus u hoeft geen veranderingen halverwege de groeicyclus te maken. Voeg nieuwe gebruikers toe, sluit een dochteronderneming eraan toe of integreer kantoren en magazijnen overzee toe.

Mobiele integratie

De oplossing ondersteund mobiele integratie, zodat werknemers vanaf elke locatie kunnen werken en altijd toegang hebben tot klant- of productdetails. Op elk gewenst moment, op afstand van waar dan ook ter wereld. Uw medewerkers updaten gegevens overal ter wereld zodat zij productiever onderweg zijn.

Voor een prijs dat bij u past

Domani BS implementeert de oplossing binnen uw budget. SAP Business ByDesign is ontwikkeld met het belang van middelgrote bedrijven in het achterhoofd en wordt uitsluitend aangeboden als een cloud based abonnementsmodel.

Business ByDesign omvat:

Financiële boekhouding

Project management

Support

Customer Relationship Management

Suppliers Relationship Management

Voorraadketenbeheer

Personeelszaken

All-in-one pakket

SAP Business ByDesign is een end-to-end oplossing met alle functies die u nodig heeft, zodat u geen gebruik hoeft te maken van meerdere producten om de suite te krijgen die u nodig heeft. Plus u krijgt real-time bedrijfsinzichten en analyses voor totale zichtbaarheid.

Domani BS + Business ByDesign

Domani BS is expert in deze mooie SAP oplossing. Wij leveren uw oplossing niet alleen op tijd maar ook binnen uw budget. SAP Business ByDesign was SAP’s 1e volledige ERP-oplossing die alleen in de cloud wordt aangeboden Tevens wordt de oplossing aangedreven door het in memory HANA-platform. SAP’s doorlopende investering in deze cloud gebaseerde oplossing zorgt voor volledige integratie met andere SAP-oplossingen.

Voor meer informatie bezoek onze website www.Domani-BS.nl of bel met een van onze gespecialiseerde consultants 077-  744 0055.

SAP Business ByDesign

 

SAP Business ByDesign: cloud gebaseerde ERP voor middelgrote ondernemingen en dochterondernemingen. Beheer uw hele bedrijf met één enkele ERP-oplossing in de cloud. Deze complete en geïntegreerde SaaS-suite is ideaal voor middelgrote bedrijven en voor dochterondernemingen van grote bedrijven. De oplossing ondersteunt onder andere uw processen op het gebied van accounting, HR, inkoop, verkoop, klantenservice en supply chain management. Meer informatie over dit onderwerp bezoek dan deze pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.