#19 Aanpassen journaalboeking geblokkeerde periode

Tip #19 | Aanpassen journaalboeking geblokkeerde periode SAP Business One 10.0

04-05-2021

In SAP Business One 10.0, is er een nieuwe optie beschikbaar om een aantal velden van journaalboekingen, waarvan de boekingsperiode gesloten is, aan te passen.

Ga hiervoor naar – Beheer – Systeeminstellingen – Documentinstellingen.

Op document zoek je op journaalboeking en scrol je naar beneden. Hier vind je de optie Actualiseren van referenties opmerkingen UDF’s in journaalboekingen met geblokkeerde boekingsperiode toestaan.

Wanneer je deze aanvinkt, en op actualiseren klikt, is de optie actief.

Ga nu naar de journaalboeking waarvan de boekingsperiode is gesloten. Hier kun je een veld aanpassen. Klik op actualiseren.

De aanpassing, die je zojuist deed, wordt nu opgeslagen, ookal is de boekingsperiode gesloten.

SAP Business One

SAP Business One beschikt standaard over de modules: Financieel, Verkoop, Inkoop, Voorraadbeheer, Service, Productie en Project management.

Daarnaast ondersteunt het moeiteloos nieuwe innovaties op het gebied van Business Intelligence (BI), Big Data, Machine Learning en Internet of Things (IoT).

Hands on SAP Business One training

Is er binnen uw organisatie behoefte om de kennis over het systeem op te frissen of boosten? Boek dan onze basis training SAP Business One voor uw medewerkers.

Tijdens een intensieve cursusdag (8 uur) worden alle basishandelingen en functies behandeld. Uw users zullen hierna efficiënter werken en het gebruikersplezier neemt toe.