Anrova Solutions en Domani Business Solutions bundelen krachten

vlnr: Eddy Dobbelaere, CEO Anrova Solutions, Katja Heurckmans, CEO Domani Business Solutions, Kris Adriaenssens, Group CEO Anrova Solutions en Domani Business Solutions.

Anrova Solutions en Domani Business Solutions beogen verdere groei door fusie

Persbericht
Venlo 22 december 2021

De Belgische software-aanbieder Anrova Solutions en het Nederlandse Domani Business Solutions bundelen de krachten. De fusie tussen deze twee gerenommeerde SAP Business One partners werd mogelijk gemaakt door de participatie van investeringsmaatschappij Capital A.

Groeistrategie

Door de investering van Capital A, in de fusie van Anrova Solutions en Domani Business Solutions, krijgt deze nieuwe entiteit een solide financiële basis voor groei. “Zowel de markt, als de bedrijfssoftware oplossingen, worden alsmaar complexer en er is behoefte aan stevige organisaties om de vraag naar de digitale transitie van MKB’s te beantwoorden. Deze dynamiek ligt aan de basis van deze gecombineerde entiteit en het vooruitzicht van de daaropvolgende groei door middel van buy and build”, zegt Quinten Birkhoff, Investment Director Capital A.

Door het samengaan van beide bedrijven ontstaat er een organisatie van 75 medewerkers. Daarmee is deze entiteit een van de grotere SAP-aanbieders voor de MKB-markt in België en Nederland. Het is de bedoeling om verder door te groeien als Europese speler.

Slagkracht en expertise

Anrova Solutions en Domani Business Solutions hebben beiden diepgaande branche expertise. Naast het SAP SMB-aanbod bieden zij ook eigen solide software-oplossingen. “De schaalvergroting door deze fusie, stelt ons in staat ondernemers in het MKB het volledige SAP Intelligent Enterprise aanbod aan te reiken en ons te positioneren als partner gedurende het volledige digitale transformatie traject van een onderneming.” zegt Kris Adriaenssens, Group CEO Anrova Solutions en Domani Business Solutions.

Klant centraal

De twee bedrijven gaan nauwer samenwerken om hun klanten nog beter te kunnen ondersteunen. Marc Tiggeler, Channel Sales manager SAP Business One: “Het samengaan van deze twee SAP Partners vind ik ontzettend krachtig; er ontstaat zo een stabiele entiteit waardoor de markt nog beter bediend wordt. De combinatie van deze spelers is vanzelfsprekend. Beide partners staan bekend om een goed luisterend oor, grote flexibiliteit en uitstekende service waarbij de klant altijd centraal staat”.

Anrova Solutions BV is de grootste SAP Business One partner in BeLux en ontstond door het recente samengaan van Anrova BV en Desk Solutions NV – meer info op www.anrovasolutions.com.

Capital A, gevestigd in Amsterdam, investeert in ondernemingen in Nederland en België met een duidelijk groeiprofiel. – meer info op www.capitalapartners.nl. 

Domani Business Solutions, Golden SAP Business One Partner, ondersteunt ondernemers in het MKB al vanaf de allereerste introductie van SAP Business One op de Nederlandse markt.

vlnr: Robin Janssens, Investment Manager Capital A, Eddy Dobbelaere, CEO Anrova Solutions, Kris Adriaenssens, Group CEO Anrova Solutions en Domani Business Solutions, (zittend) Quinten Birkhoff, Investment Director Capital A, Katja Heurckmans, CEO Domani Business Solutions, Lars Valkenburg, Investment Manager Capital A.