SAP Business One Award snelst groeiende partner 2010

De SAP Business One Award voor snelst groeiende partner in 2010 is toegekend aan Domani Business Solutions.

Venlo – 19 januari 2011 – Tijdens het SAP Partner Award Diner heeft SAP de jaarlijkse Awards uitgereikt aan de meest succesvolle partners van SAP oplossingen. Voor de vierde maal kende SAP Nederland haar jaarlijkse Award toe aan de medewerkers van Domani Business Solutions. Eerder ontvingen zij in 2005, 2006 en 2007 deenAward als meest succesvolle SAP Business One Partner van Nederland. Dit jaar werd de uitzonderlijke groei in 2010 beloond.

Redenen voor de toekenning van de SAP Award waren het continu blijven vasthouden aan een ingezette marketingstrategie wat zichtbaar resulteert in een ruime verdubbeling van de omzet. Domani Business Solutions investeert duidelijk in de professionaliteit van haar medewerkers. Aan de hoge verwachtingen van klanten wordt dan ook ruimschoots voldaan door de kennis van Domani consultants over de verschillende branches waar Domani Business Solutions actief is en de know how van SAP Business One en vooraanstaande add-on’s.

“Dit succes behaalden wij niet alleen”, aldus Luc van Alphen van Domani Business Solutions. “Domani Business Solutions heeft bewezen dat je middels samenwerking sterk staat in markt. Met SAP, vooraanstaande partners en de belangrijkste add-on leveranciers wordt er voortdurend gewerkt aan de kwaliteit van de producten, implementatiemethodieken en onze service. Maar zonder het vertrouwen van en de open communicatie met onze klanten was dit alles niet mogelijk geweest. Op deze wijze staan we sterk in het leveren van de juiste oplossingen aan onze relaties”. 

Ook de Vereniging Nederlandstalige SAP Gebruikers (VNSG) staat bij Domani Business Solutions hoog in het vaandel. “Bij de VNSG kunnen SAP gebruikers terecht om op niveau kennis met elkaar te delen en op de hoogte te blijven van de mogelijkheden van SAP Business One. Ook hier geldt dat kennis de sleutel is naar het succes! Domani Business Solutions streeft er naar dat al haar klanten hier gebruik van maken.”, stelt Luc van Alphen. 

Marcel Groenenboom, Director Ecosystem & Channels bij SAP Nederland: “Elk jaar is het weer spannend wie de meeste groei realiseren. Maar ook welke partners het verschil maken op het gebied van innovatie, teaming, klanttevredenheid en de mate waarin zij zijn gecertificeerd als meetlat voor hun expertise. De krachtige partner community, in combinatie met ons portfolio van 2400 oplossingen, maakt dat we samen met onze partners in staat zijn geweest onze klanten te helpen hun business in 2010 goed te ondersteunen.”