Bedrijfsfilm Domani Business Solutions

Bedrijfsfilm Domani Business Solutions

Met trots presenteren wij ons! Helder en eerlijk, heel gewoon en toch bijzonder!

Bent u op zoek naar een nieuwe ERP- of CRM-oplossing? Bezoek dan eens onze website op www.Domani-BS.com.

Of zoekt u een nieuwe uitdaging? Neem dan hier een kijkje www.SAP-vacatures.com.

U bent van harte welkom, de koffie staat altijd voor u klaar!

Eerlijkheid, duidelijkheid en eenvoud, dat is waar Domani Business Solutions voor staat en wat al haar medewerkers uitdragen.

Dat begint al in het verkooptraject. Wie belangstelling heeft voor onze oplossingen kan rekenen op een goed advies. Een van onze medewerkers zal in een of meer persoonlijke gesprekken samen met u bepalen hoe SAP Business One moet functioneren in uw bedrijfssituatie. En wat niet kan, daar zijn we ook duidelijk in!

Na de demonstratie volgt een nauwkeurig onderzoek naar de bedrijfsprocessen binnen uw organisatie. Tijdens deze fase wordt in overleg met u een beschrijving gemaakt van SAP Business One zoals het in uw organisatie moet functioneren.Het resultaat van het vooronderzoek is een rapport waarin alles wat besproken is tijdens het vooronderzoek duidelijk beschreven staat. Tevens omvat dit rapport een volledige Fit/Gap analyse, waardoor u voor het tekenen van een contract weet waar u aan toe bent.

Geen verrassingen en nuanceverschillen achteraf, maar vooraf helderheid!

 

Zeg wat je doet en doe wat je zegt!

 

En pas na akkoord van het vooronderzoek tekenen wij samen een contract en gaan wij over tot de implementatie.

Tijdens de implementatie en de live gang zal er altijd een consultant aanwezig zijn, zodat direct op vragen en mogelijke knelpunten gereageerd kan worden. Ondersteuning van de gebruikers ten dienste van het draagvlak!

Domani BS is volledig uitgerust om de vertaalslag te maken van de bedrijfsprocessen naar uw ERP systeem. Tevens zijn wij de enige SAP Gold partner in de Benelux welke alle 3 de ERP-systemen van SAP aanbiedt. Dit dankzij onze jarenlange ervaring en brede expertise.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.