Bekijk verschillende voorbeelden van alle lay-outs en druk de beste pasvorm af.

Bekijk verschillende voorbeelden van alle lay-outs en druk de beste pasvorm af.

Bekijk verschillende voorbeelden van alle lay-outs en druk de beste pasvorm af.

Het afdrukvoorbeeld is geniaal. U klikt erop en bekijkt het, brengt eventueel wijzigingen aan, bekijkt nog eens en… print het uit of slaat het op als PDF. Maar wat als u meer dan één lay-out hebt en u wilt controleren welke lay-out het beste bij dat specifieke document past? Eenvoudig, open uw document en kies in het menu de optie “Voorbeeld tonen van lay-out”:

Een voorbeeld van alle lay-outs bekijken, afdrukken met de beste pasvorm.

Kies de lay-out voor het voorbeeld en klik op OK. Het voorbeeld wordt weergegeven in de geselecteerde lay-out zonder dat u de standaard lay-outinstellingen hoeft aan te passen. U kunt het voorbeeld in alle relevante lay-outs weergeven. U kunt nu de lay-out uitkiezen die het beste bij het document past, dan kunt u het afdrukken door op het printerpictogram in de werkbalk te klikken of door het voorbeeld te sluiten en in het menu de optie “Lay-out selecteren en afdrukken” te kiezen.

Beschikbaar in SAP Business One, versie voor SAP HANA en SAP Business One.

Wilt u hier meer over weten of heeft u een andere vraag omtrent SAP Business One? 
Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bel via 077 – 744 00 55, wij denken graag met u mee.

SAP ERP GESCHIKT VOOR UW ORGANISATIE?

Wilt u vrijblijvend weten welke SAP oplossing het beste past by uw type organisatie & budget? Neem dan contact op met een SAP specialist van Domani Business Solutions.