Blijf gezond met een hond, het is dierendag!

Dierendag-domanibs-sap-erp

Blijf gezond met een hond, het is dierendag!

Werkplekhond doet wonderen

Het is dierendag, dat betekent dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Niet alleen krijgen ze vandaag een beetje extra aandacht, ook krijgen ze wat lekkers of zelfs een cadeautje!

Nu zijn wij bij Domani Business Solutions natuurlijk vooral gespecialiseerd in SAP Business One en niet zo zeer in dieren. Toch hebben wij met Jules en Yara twee echte hondenvrienden bij ons op kantoor. Een kantoorkat of werkplekhond doet echt wonderen. Honden nemen namelijk ook bacteriën en schimmels mee van buiten. Allemaal goed om het afweersysteem te trainen.

Een bijkomend voordeel van een huisdier op kantoor is dat de dieren volgens onderzoek stress verlagend werken. Een hond nodigt bovendien uit tot het maken van een wandeling. Geen overbodige luxe aangezien de meeste mensen veel te veel zitten op een dag.

Zet daarom je hond, kat, muis, vogel of ander dier vandaag eens heerlijk in het zonnetje, net zoals wij doen bij Jules en Yara! Wij wensen iedereen een mooie dierendag toe!

K O M  I N  C O N T A C T

Contactformulier

Wilt u vrijblijvend weten welke SAP oplossing het beste past bij uw type organisatie & budget?
Neem dan contact op met een SAP specialist van Domani Business Solutions.


SAP ERP GESCHIKT VOOR UW ORGANISATIE?

Wilt u vrijblijvend weten welke SAP oplossing het beste past by uw type organisatie & budget? Neem dan contact op met een SAP specialist van Domani Business Solutions.