Boeking blokkeren bij ontbreken projectcode? Het is aan jou om te beslissen!

algemene-instellingen-sapbusinessone-projectcode-blokkeren-domanibs

Boeking blokkeren bij ontbreken projectcode? Het is aan jou om te beslissen!

Beheert u lopende projecten en de kostenberekening? Dan heeft u waarschijnlijk veel moeite geïnvesteerd in planning en initiële definities zoals: projectcodes, kostenplaatsen, distributieregels en meer. Dit alles om ervoor te zorgen dat elke transactie met de juiste gegevens wordt geregistreerd en aan de juiste project- of kostenplaatsen wordt toegewezen.

Maar zelfs wanneer een grondige voorbereiding  plaats vindt, kunnen er tijdens de normale gang van zaken pogingen worden ondernomen om transacties te boeken met regels die relevant zijn voor de kostenberekening, maar zonder de toewijzing van de verdeelregel of projectcode. Afhankelijk van uw bedrijfsbeleid voor het afhandelen van dergelijke gevallen, stelt SAP Business One u in staat om uw voorkeuren te definiëren:

Beheer > Systeeminstellingen > Algemene instellingen > tabblad kostenadministratie.

algemene-instellingen-sapbusinessone-domanibs

Voor elke verdeelregel kunt u bepalen of u de transactie blokkeert of toestaat dat deze wordt geboekt. Op dezelfde manier kunt u bepalen of u de boeking toestaat of blokkeert als de projectcode in de transactieregel ontbreekt.

Beschikbaar in SAP Business One, versie voor SAP HANA en SAP Business One.

Wilt u hier meer over weten of heeft u een andere vraag omtrent SAP Business One? 
Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij denken graag met u mee.

SAP ERP GESCHIKT VOOR UW ORGANISATIE?

Wilt u vrijblijvend weten welke SAP oplossing het beste past by uw type organisatie & budget? Neem dan contact op met een SAP specialist van Domani Business Solutions.