Bots, bots, bots!

bots-domanbs-messenger

Bots, bots bots

Om chatbots als extra helpdeskmedewerker kunnen we al niet meer heen, je zult ze in 2018 ook steeds vaker tegenkomen als adviseur. Fintechbedrijven storten zich op robo-adviseurs om bijvoorbeeld klanten van vermogensbeheerders te voorzien van advies op maat waar geen pak aan te pas komt. Op basis van het beleggersprofiel en een bak data moet een robot elke portefeuille up to date kunnen houden.

De nieuwste generatie online en zelfs app only-banken zal millennials ermee kunnen verleiden ook eens in te stappen. Terwijl Facebook zijn Messenger geschikt heeft gemaakt voor bots, zullen andere sociale media volgen. Hou trouwens Flow.ai in de gaten, de Nederlandse startup in intelligente chatbotsoftware die de darling is van Silicon Valley.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen door onze nieuwsberichtenpagina regelmatig te bezoeken.

Welke ict-trends kunnen wij het komende jaar verwachten? ‘The Internet of Things’ is samen met alle bijbehorende ontwikkelingen één van de belangrijkste trends om in de gaten te houden. En de digitale transformatie raast ook op andere vlakken voort met boeiende nieuwe technologieën. Daarnaast blijven de cloud en security belangrijke thema’s. Wat houden de ict-trends voor 2018 precies in, en wat kunnen zij betekenen voor uw bedrijf? Is uw ict-afdeling voorbereid op de uitdagingen van komend jaar? Benieuwd naar wat bedrijfs- en IT-experts te zeggen hebben over innovaties op het gebied van software en technologie? Komende weken verhullen wij nieuwe trends en ontwikkelingen, volg ons en blijf op de hoogte.

Bron: Sprout: Deze tech verandert de wereld in 2018  – Philip Bueters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.