Automatisering met SAP Business One = de beste ERP software voor iedere branche!


Optimale processen binnen de branche worden bereikt met automatisering. Wij adviseren binnen verschillende branches de ERP software voor het MKB; SAP Business One.

Bedrijfsprocessen, ingericht met de standaard modules van SAP Business One, gecombineerd met innovatieve software van onze partners, zorgen ervoor dat u geen maatwerk nodig heeft.

Geen maatwerk door de juiste configuratie van het systeem

SAP Business One is ontworpen om, zonder maatwerk, een systeem op maat te leveren. Door de juiste configuratie kunnen wij bedrijfsprocessen zo inrichten dat ze precies voldoen aan de wensen van onze klanten.

Onze consultants richten het pakket zo in dat het optimaal aansluit bij de processen en werkzaamheden binnen uw branche. Maak uw bedrijf klaar voor de toekomst met SAP Business One klaar en zorg er voor dat u de concurrentie zo altijd één stap voorblijft.

Optimale processen met standaard modules

Geen organisatie is hetzelfde. Toch ondersteunt SAP Business One binnen het midden- en kleinbedrijf ongecompliceerd meerdere branches.

De standaard modules uit het pakket automatiseren verschillende processen binnen een bedrijf. Van financieel, verkoop, inkoop, magazijnbeheer, service, productie en project management.

Daarnaast ondersteunt de software moeiteloos nieuwe innovaties op het gebied van Business Intelligence (BI), Big Data, Machine Learning en Internet of Things (IoT).

SAP Business One, het Digitale Platform voor MKB'ers
<a href='https://www.freepik.com/free-photos-vectors/business'>Business photo created by dashu83 - www.freepik.com</a>

Stara Foods B.V. verenigt internationaal met SAP Business One

“Ik had al heel lang in mijn hoofd hoe ik mijn bedrijf wilde organiseren. Domani heeft dat idee gerealiseerd met SAP Business One.“

Henk de Fluiter, Eigenaar, Stara Foods B.V.

Automatiseren met SAP Business One zorgt voor optimale bedrijfsprocessen.

Onze consultants optimaliseren processen van bedrijven in het MKB door het doeltreffend inrichten van de software. Zij richten de automatisering voor bedrijven zo efficiënt mogelijk in.

Dit doen zij al jaren binnen de branches groothandel, productie, field service management en retail. Zonder maatwerk maar met de juiste configuratie wordt het ERP systeem op maat gebracht van de onderneming zodat het optimaal functioneert.

Betrouwbare data en overzichtelijke dashboards om onderbouwd beslissingen te nemen

Geoptimaliseerde bedrijfsprocessen en correcte bedrijfsdata. Hiermee krijgen ondernemers de beschikking over de juiste stuurinformatie in overzichtelijke dashboards. Organisaties in het MKB worden met de juiste automatisering efficiënter en slagvaardiger.

Expert binnen uw branche

Domani Business Solutions is een gevestigde naam binnen de branches productie (procesindustrie, maakindustrie), groothandel, retail en field service industrie.

Onze consultants beschikken over een diepgaande kennis over bedrijfsprocessen binnen verschillende segmenten. Zij adviseren en ondersteunen bedrijven tijdens het complete ERP-traject. Van advies (blueprint) en implementatie tot onderhoud en support.

<a href="https://www.freepik.com/free-photos-vectors/business">Business photo created by pressfoto - www.freepik.com</a>

Onze werkwijze 

Eerlijk en helder advies. Dat is waar Domani Business Solutions voor staat. Wie zijn bedrijf binnen het MKB wil automatiseren kan rekenen op experts met jarenlange ervaring binnen verschillende branches.

Onze consultants beschikken over een grondige kennis over bedrijfsprocessen. Breng uw bedrijfsprocessen samen binnen één krachtig ERP systeem.

Experts met jarenlange ervaring

Domani Business Solutions helpt klanten in de Groothandel, Productie en Fieldservice bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Dit doen wij met expertise, advies, de nieuwste SAP software, cloud innovaties en innovatieve software toepassingen van onze partners.

Lees op onze referentie pagina wat het stroomlijnen van bedrijfsprocessen betekent voor onze klanten.