Groothandel branche

Voorraadbeheer is uw core business. Met automatisering worden uw slagkracht en concurrentiepositie in de groothandelbranche versterkt.

SAP Business One Productie
Wij kennen de uitdagingen binnen uw branche:
  • Artikelen niet op voorraad = omzetverlies
  • Real-time inzicht in de inventaris
  • Garantie van een hoge leveringssnelheid
  • Bestellingen via alle kanalen consistent uitvoeren
  • Het creëren van efficiënte, correcte & persoonlijke klantervaringen

Perfect voorraadbeheer als basis

Als groothandel is voorraadbeheer uw core business. Maar uw marges staan onder druk. En tegenwoordig verwachten klanten, naast een goede prijs, ook extra service. U dient als groothandelsbedrijf dus in meerdere gebieden uit te blinken.

Procesoptimalisatie, efficiëntieslagen en vernieuwing zijn in de branche daarom van groot belang. Helemaal wanneer u opereert in een internationaal speelveld.

SAP Business One voor de Groothandel

Voorraadbeheer is key voor ondernemers in de groothandelbranche. Met de voorraad functies van SAP Business One kunt u artikelstamgegevens, serie- en batchnummers en prijslijsten beheren.
Daarnaast kunt u alternatieve artikelen definiëren, voorraadaantallen corrigeren, voorraadkosten herwaarderen, periodieke tellingen uitvoeren en picklijsten voor openstaande klantorders genereren.

Designed by Freepik

Realtime data van vitaal belang

Met ERP software heeft u een up-to-date inzicht op het gebied van voorraad, assortiment en service. Veranderingen in het assortiment, in uw organisatie of bij uw toeleveranciers of afnemers kunnen, nadat ze éénmaal zijn doorgevoerd, door alle gebruikers worden ingezien.

Doordat informatie direct beschikbaar is, kennen medewerkers de status van leveringen. Zij hebben inzicht op betalingen, in de logistiek in het assortiment. Kortom, automatisering zorgt voor optimaal inzicht in de hele keten. Van aankoop tot levering en alles wat daarbij komt kijken. Voor en bij alle belanghebbenden.

ATS verkoopt 11 miljoen m² tape met SAP Business One

“Wat SAP mij brengt, is rust en overzicht. Iedereen put uit dezelfde bron. Daarom vormt SAP Business One de backbone van ons bedrijf.””

Felipe Muñoz-Mateu, CEO, ATS All Tape Supplies B.V.

Groothandel RaDu op volle kracht vooruit met SAP Business One

“De combinatie van SAP Business One en de add-on B1 UP geeft ons een enorme voorsprong op concurrenten in een branche waarbij tijd letterlijk geld kost. Ik denk niet dat je data nóg sneller kunt verwerken.”

Ramon Duunk, Sales Manager, RaDu

Hovmed gaat ieder jaar als een speer met SAP Business One

“SAP Business One is onze ruggengraat, de basis van waaruit we werken. Als we vragen hebben, helpt Domani ons altijd op een prettige manier uit de brand zodat wij door kunnen met waar we goed in zijn.”

Debby Duijs, mede eigenaar, Hovmed

Hovmed artikelen

Onze werkwijze 

Eerlijk en helder advies. Dat is waar Domani Business Solutions voor staat. Wie zijn bedrijf binnen het MKB wil automatiseren kan rekenen op experts met jarenlange ervaring binnen verschillende branches.

Onze consultants beschikken over een grondige kennis over bedrijfsprocessen. Breng uw bedrijfsprocessen samen binnen één krachtig ERP systeem.

Experts met jarenlange ervaring

Domani Business Solutions helpt klanten in de Groothandel, Productie en Fieldservice bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Dit doen wij met expertise, advies, de nieuwste SAP software, cloud innovaties en innovatieve software toepassingen van onze partners.

Lees op onze referentie pagina wat het stroomlijnen van bedrijfsprocessen betekent voor onze klanten.