Produmex Scan

Met Produmex Scan, een add-on van Boyum IT, gekoppeld aan SAP Business One, automatiseert de groothandel  voorraadtransacties in realtime. Door het scannen van orders werkt u tot 10 x sneller en nauwkeuriger in het magazijn.

Voorraadbeheer is core business in de groothandel. Hierbij zijn de snelheid van leveren, en accuraat inzicht over de orderstatus, belangrijke factoren van invloed op de klanttevredenheid.

Boyum-IT-Produmex-WMS-Barcode-Scanning
CRM for Outlook add-on SAP Business One

Boyum IT is een SAP Business One add-on partner. Het bedrijf levert wereldwijd gecertificeerde add-ons waarmee een SAP Business One systeem wordt afgestemd op de wensen van de onderneming.

Met bijna 9000 klanten, en meer dan 200.000 gebruikers per dag, wordt Boyum IT gezien als een van de meest toonaangevende SAP Business One add-on partners.

Produmex Scan is een van de add-ons van dit Deense bedrijf. Hiermee automatiseert de groothandel eenvoudig voorraadtransacties, via het scannen van orders, in realtime.

  Produmex Scan Barcode scanning in Magazijn

  Naadloze integratie van WMS en ERP

  Een volledige en naadloze integratie tussen een WMS-systeem en een ERP-systeem levert waardevolle stuurinformatie.

  Door uw WMS systeem te koppelen aan SAP Business One, zorgt ervoor dat alle data uit de verschillende programma’s samengevoegd op één locatie beschikbaar zijn. Hierdoor beschikt u altijd over de juiste informatie om uw voorraad te analyseren zo nodig effectieve beslissingen te nemen. Produmex Scan is een standaard onderdeel van Produmex WMS.

  Voordelen magazijnscanner

  • Eenvoudig in gebruik
  • Volledig geïntegreerd
  • Schaalbaar
  • Grotere nauwkeurigheid
  • Realtime inzicht in voorraad
  • Afgestemd op uw bedrijfsdata

  Sneller orderpicken

  De SAP gecertificeerde barcode scanoplossing Produmex Scan automatiseert naadloos al uw magazijn- en voorraadtransacties in SAP Business One. Dit gebeurt realtime. Orderpicken gebeurt hierdoor sneller met minder kans op menselijke fouten.

  Produmex Scan gecombineerd met SAP Business One

  Gecertificeerde scanoplossing voor SAP Business One

  Met deze gecertificeerde scanoplossing worden alle belangrijke voorraadtransacties van SAP Business One in real-time ondersteund. Inclusief PO-ontvangsten, bin moves, lot/serial tracking, picklijsten en leveringen, evenals productieordertransacties voor de uitgifte en ontvangst van voorraad.

  Produmex Scan integreert volledig met SAP Bins, Multiple Unit of Measure en Barcode/GTIN functionaliteiten.

  Gecertificeerd Barcode Scanning SAP Business One

  Optimaliseer uw voorraadbeheer

  Als groothandelaar is voorraadbeheer uw core business. Maar uw marges staan onder druk en klanten verwachten, naast een goede prijs, ook extra service. U dient als groothandelsbedrijf dus in meerdere gebieden uit te blinken.

  Onze experts kennen de groothandel branche. Zij adviseren u graag hoe u processen  optimaliseert door automatisering met SAP Business One, Produmex WMS en Produmex Scan.

  Onderscheid Produmex WMS versus Produmex Scan

  Welke warehouse oplossing voldoet aan uw wensen? Kiest u voor de complete industrie oplossing Produmex WMS of is de functionaliteit van de eenvoudig te implementeren Produmex Scan voldoende?

  Produmex WMS

  Met Produmex WMS heeft u de beschikking over álle industrie specifieke functionaliteit die u zich maar kunt wensen. Het ondersteunt elke logistieke functie ter ondersteuning van distributeurs en fabrikanten om te voldoen aan klant-, industrie- en regelgevingsvereisten.

  Produmex Scan

  Produmex Scan is een eenvoudig te implementeren oplossing voor barcodescanning voor magazijnmedewerkers die de standaard SAP Business One-voorraadtransacties en bedrijfsstromen in realtime automatiseert.

  Designed by Freepik