Produmex WMS

De add-on Produmex WMS biedt, in combinatie met SAP Business One, alle industrie specifieke functionaliteit die binnen de groothandelbranche gewenst is.

Groothandelaren beschikken hiermee over een zeer geavanceerd voorraadbeheer en een nauwkeurige registratie van alle inkomende, interne en uitgaande transacties, inclusief geconditioneerde opslag.
Zo wordt de volledige traceerbaarheid en een snelle order-to-cash-cyclus gewaarborgd!

Produmex WMS is een gecertificeerde WMS oplossing voor SAP Business One.

Produmex WMS ref='httpswww.freepik.comphotospeople'People photo created by aleksandarlittlewolf - www.freepik.coma
CRM for Outlook add-on SAP Business One

Boyum IT is een SAP Business One add-on partner. Het bedrijf levert wereldwijd gecertificeerde add-ons waarmee een SAP Business One systeem wordt afgestemd op de wensen van een bedrijf.

Produmex WMS een van de add-ons van dit Deense bedrijf. Met deze WMS oplossing beschikt een onderneming over álle industrie specifieke functionaliteit die gewenst is.

  Produmex WMS voor SAP Business One

  Magazijnbeheer met Produmex WMS

  • Nauwkeurig voorraadbeheer (in al uw magazijnen)
  • Verhoogde productiviteit door barcode scanning
  • Handelen op basis van feiten door directe zichtbaarheid en traceerbaarheid
  • Juiste informatie verhoogt de klanttevredenheid
  • Volledig aanpasbaar naar uw specifieke eisen

  Naadloze integratie van WMS en ERP

  Een volledige en naadloze integratie tussen een WMS-systeem en een ERP-systeem levert waardevolle stuurinformatie.

  Door uw WMS systeem te koppelen aan SAP Business One, zorgt ervoor dat alle data uit de verschillende programma’s samengevoegd op één locatie beschikbaar zijn. Hierdoor beschikt u altijd over de juiste informatie om uw voorraad te analyseren zo nodig effectieve beslissingen te nemen.

  Vereenvoudig uw voorraadbeheer

  Real-time voorraadgegevens ondersteunen een nauwkeurige orderafhandeling. Met Produmex WMS, de geavanceerde oplossing van Boyum IT, beschikt u over alle functionaliteit die u nodig heeft.

  Zo identificeert u de snelst bewegende voorraad zodat u deze dichtbij uw inpakstations kunt plaatsen. Hierdoor verkort u de vultijden van deze kleine of standaardorders.

  Met geavanceerd voorraadbeheer, analyseert u uw voorraad en plant u de opslag van uw grondstoffen en goederen optimaal. Elimineer overtollige voorraad maar voorkom daarbij ook dat goederen of grondstoffen niet, of in een onjuiste hoeveelheid, voorradig zijn.

  Gecertificeerd Barcode Scanning SAP Business One

  Snelheid, flexibiliteit en traceerbaarheid

  Maakt uw bedrijf deel uit van een wereldwijde supply chain die snelheid, flexibiliteit, traceerbaarheid of compliance vereist? Met Produmex WMS voldoet u hier eenvoudig aan.

  De kracht, van dit WMS systeem voor SAP Business One, ligt in de uitgebreide functionaliteiten voor magazijnbeheer. Van eenvoudige processen voor voorraadtransacties, tot identificatie (SSCC) ondersteuning en klantspecifieke toewijzingsstrategieën van de voorraad.

  Voor- en achterwaardse traceerbaarheid

  Produmex WMS biedt daarnaast een geavanceerd batch attribuut beheer. Met een volledige voorwaardse- en achterwaartse traceerbaarheid voldoen klanten eenvoudig aan veeleisende compliancy regels. De standaard functionaliteit van Produmex WMS omvat namelijk ook:

   

  • Geavanceerd batch- en batch attribuutbeheer
  • De mogelijkheid tot afdrukken en scannen van GS1 en SSCC etiketten zodat u voldoet aan de eisen van de industrie

  Standaard functionaliteit Produmex WMS

  • Magazijn, bin, zone, silo/tanks, docks en orderverzamel karren
  • Volledige verzendcode (SSCC) ondersteuning, inclusief nesting
  • Harde toewijzing en voorraadbeheer per klant
  • Goederenontvangsten met gestuurde opslag
  • Inkomend en uitgaand containerbeheer
  • Kwaliteitsstatus en vrijgavebeheer
  • Geautomatiseerde bevoorrading, voorraadoverdrachten en cross-docking
  • Planning van leveringen en routes
  • Zone-, multi- en wave picking
  • Uitpakken, zendingen, RMA’s en retourzendingen
  • Ondersteuning van meerdere cyclustelling-strategieën
  • Flexibel afdrukken van etiketten en rapportage

   Nutriprof voedt SAP Business One met Produmex WMS

   Nutriprof is producent van mineralen, lik-emmers en vloeibare voedingssupplementen voor vee. Het bedrijf verbeterde de connectiviteit en workflow door naast SAP Business One ook Produmex WMS te installeren.

   SAP Business One voldoet nu aan álle wensen van het bedrijf. Met als resultaat een enorme tijdswinst en een verhoogde productiviteit.

    Barcode Scanning in uw magazijn

    Met barcode scanning in uw magazijn werkt u tot tien keer sneller en nauwkeuriger dan wanneer u deze transacties handmatig uitvoert. Barcode scanning is een standaard onderdeel van Produmex WMS.

    Verhoog de productiviteit in uw magazijn door barcode scanning en profiteer direct van de realtime inzichten in uw SAP Business One systeem.

    Boyum-IT-Produmex-WMS-Barcode-Scanning

    Produmex WMS versus Produmex Scan

    In uw branche worden hoge eisen gesteld aan uw logistieke processen. Welke warehouse oplossing voldoet aan uw wensen? Kiest u voor de complete industrie oplossing Produmex WMS of is de functionaliteit van de eenvoudig te implementeren Produmex Scan voldoende?

    Produmex WMS

    Met Produmex WMS heeft u de beschikking over álle industrie specifieke functionaliteit die u zich maar kunt wensen. Het ondersteunt elke logistieke functie ter ondersteuning van distributeurs en fabrikanten om te voldoen aan klant-, industrie- en regelgevingsvereisten.

    Produmex Scan

    Produmex Scan is een eenvoudig te implementeren oplossing voor barcodescanning voor magazijnmedewerkers die de standaard SAP Business One-voorraadtransacties en bedrijfsstromen in realtime automatiseert.

    Designed by Freepik

    Onze werkwijze 

    Eerlijk en helder advies. Dat is waar Domani Business Solutions voor staat. Wie zijn bedrijf binnen het MKB wil automatiseren kan rekenen op experts met jarenlange ervaring binnen verschillende branches.

    Onze consultants beschikken over een grondige kennis over bedrijfsprocessen. Breng uw bedrijfsprocessen samen binnen één krachtig ERP systeem.

    Experts met jarenlange ervaring

    Domani Business Solutions helpt klanten in de Groothandel, Productie en Fieldservice bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Dit doen wij met expertise, advies, de nieuwste SAP software, cloud innovaties en innovatieve software toepassingen van onze partners.

    Lees op onze referentie pagina wat het stroomlijnen van bedrijfsprocessen betekent voor onze klanten.