Software voor de Retail Branche

Het direct leveren aan de consument is één van de grootste logistieke uitdagingen voor groothandels met retail activiteiten. Klanten verwachten een perfecte customer experience. Hiervoor is realtime inzicht in de voorraad nodig. De MKB software SAP Business One helpt u hierbij.

Kassasystemen kunnen direct gekoppeld worden aan SAP Business One. Hierdoor hebben ondernemers helder en direct inzicht in de activiteiten op de verschillende verkooppunten.

SAP Business One Productie

Maak klantverwachtingen waar

Uw klanten verwachten een efficiënte, correcte klantervaring. Klantgemak en snelheid van leveren, zijn disciplines waarmee u voorblijft op uw concurrent. Het direct leveren aan de consument is één van de grootste logistieke uitdagingen voor de groothandelaren met retail activiteiten.

Retailers dienen hun klanten daarom, bij ieder contactpunt, een zelfde consistente ervaring te bieden. Zowel in-store als online. De klant van tegenwoordig verwacht dat hij moeiteloos, prettig en correct zijn goederen kan inkopen. Een realtime Inzicht in uw voorraden helpt u om de beste service te leveren.

Wij kennen uw retail uitdagingen:

  • Klanten verwachten een efficiënte, correcte & persoonlijke klantervaring
  • Bestellingen via alle kanalen consistent uitvoeren
  • Goederen niet op voorraad = omzetverlies
  • Real-time inzicht in de inventaris
  • Garantie van een hoge leveringssnelheid

Next level POS-systeem voor het MKB

SAP Customer Checkout, de POS oplossing van SAP, wordt veelvuldig gebruikt bij bedrijven binnen retail, entertainment en horeca. De software ondersteunt alle gangbare  POS-activiteiten zoals betalingen, loyaliteitsmanagement en verkoopanalyses.

SAP Customer Checkout koppelt rechtstreeks met SAP Business One zodat transacties rechtstreeks doorgevoerd worden in uw magazijn, verkoop en en boekhouding. Ook als u kiest voor een stand-alone of wanneer uw wifi verbinding tijdelijk weigert, kunnen uw medewerkers doorwerken. De data wordt doorgestuurd naar uw ERP systeem zo gauw er weer een verbinding beschikbaar is.

Voor ieder aspect van uw Retail activiteiten

Met SAP Customer Checkout hebben uw verkoopmedewerkers alle point-of-sale (POS) functionaliteit beschikbaar voor om snel, accuraat en klantvriendelijk te werken.

  • Verkopen en retourneren van goederen
  • Korting en voucher management
  • Betaling met contant geld, EC kaarten en vouchers (QR code scanning)
  • Integratie van klantorders (betalingen openstaande facturen)
  • Loyalty management

 

Altijd correcte voorraad met SAP Business One

ERP software automatiseert processen binnen uw organisatie en geeft direct inzicht in bestellingen en beschikbare voorraad.

Daarnaast heeft u altijd direct zicht op de service aanvragen en de financiële status van de organisatie. Met automatisering, als hart van uw bedrijf, houdt u grip op de zaak.

Met gecertificeerde SAP Business One add-ons haalt u nog meer uit uw SAP Business One systeem

Boyum IT is een SAP Business One add-on partner. Met bijna 9000 klanten, en meer dan 200.000 gebruikers per dag, wordt het bedrijf gezien als één van de meest toonaangevende SAP Business One add-on partners.

 

Binnen het MKB wordt SAP Business One dan ook veelvuldig gecombineerd met de oplossingen van Boyum IT.

Produmex WMS

Produmex WMS 

Een industrie-oplossing voor het beheren van inkomende en uitgaande logistieke functies. Het biedt, in combinatie met SAP Business One, alle branchegerichte functionaliteit om te voldoen aan klant-, industrie- en regelgevingsvereisten voor logistieke dienstverleners.
 

Produmex Scan Barcode scanning in Magazijn

Produmex Scan 

Een eenvoudig te implementeren barcodescanning oplossing voor magazijnmedewerkers die de standaard SAP Business One-voorraadtransacties en bedrijfsstromen in realtime automatiseert.

B1UP B1 Usability Package gecertificeerde SAP Business One add-on

B1 Usability Package – B1UP

Met het B1 Usability Package (B1UP) verbetert u de gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit en flexibiliteit van SAP Business One. U past hiermee, zonder tijdrovend maatwerk, uw SAP Business One systeem aan, naar de specifieke behoeften van uw organisatie.

B1 Print & Delivery gecertificeerde add-on SAP Business One

B1 Print & Delivery

Met slechts één muisklik, vanuit SAP Business One ieder documenttype opmaken, opslaan, afdrukken en e-mailen. Hiervoor gebruikt u B1 Print & Delivery, een geavanceerde Crystal Report Integratie.

B1 Print & Delivery gecertificeerde add-on SAP Business One

CRM for Outlook

Met CRM for Outlook worden uw belangrijkste activiteiten in Outlook  gesynchroniseerd met SAP Business One. Dagelijkse werkzaamheden worden hierdoor eenvoudiger, het bespaart tijd en u kunt  productiever werken.

Onze werkwijze

Domani Business Solutions staat voor eerlijk en helder advies. Wie zich orieënteert op automatisering voor een onderneming in het MKB, kan rekenen op onze experts met jarenlange ervaring binnen verschillende branches.

Onze consultants brengen ook graag uw bedrijfsprocessen samen binnen één krachtig ERP systeem.


Experts met jarenlange ervaring

Domani implementeert en adviseert SAP Business One sinds deze geïntroduceerd werd op de Nederlands markt. Wij helpen klanten in de Groothandel, Productie en Fieldservice bij het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen.

Het Domani DNA is no-nonsense, kordaat en toegewijd. Wij ondersteunen klanten met expertise, advies, de nieuwste SAP software cloud innovaties én de innovatieve software toepassingen van onze partners.