SAP Sports One

Beheer al uw verkoop- en serviceprocessen op één gebruiksvriendelijke & vertrouwde plaats: Outlook!

ERP sport software

SAP voor de sport-industrie

SAP introduceert de nieuwste game-changer: een sport specifieke Cloud-oplossing, aangedreven door SAP HANA. Ontdek nieuwe inzichten, beheer elk team efficiënt en elke speler met een samenhangend platform – om het maximale uit elke prestatie te halen!

plan vrijblijvend een afspraak in

T I C K E T I N G   S O L U T I O N S

Maximaliseer de omzet van elke verkochte stoel door betrouwbare verkoop via alle kanalen!

Maak de aankoop voor een ticket makkelijk en veilig voor fans.
Door verschillende betaalmethoden aan te bieden met een persoonlijke ticket, daarnaast ondersteund u de merchandise met de ticket oplossingen van SAP. U beslist welke tickets voor welk verkoopkanaal bestemd zijn, organiseert speciale campagnes, kunt prijzen verlagen en abonnementen/seizoenkaarten beheren. Krijg inzicht in de inkoopgewoonten en wensen van uw fans en geef hen een persoonlijke aankoop ervaring.

sap-sports-one-ticketing-domanibs

–   G O   B I G   W I T H   S P O R T S   –

EVENT TICKETING

Specificeer elk doorlopende stap van marketing voor de verkoop d.m.v. een geïntegreerd campagnebeheersysteem en budgetmonitoring.

Begrijp volledig de fan- en klant inkooppatronen en hun voorkeuren door real-time inzichten.

Beoordeel ticket verkoop- en marketingkosten van elk evenement door vooraf keuzes te maken uit een breed scala aan rapporten.

SAP OPLOSSINGEN VOOR SPORT & ENTERTAINMENT

Team performance
Fan engagement
Business operations
ANALYSEER, MEET EN KRIJG INZICHT IN UW TICKETVERKOOP.

Hierdoor kunt u fans en klanten beter bedienen wat resulteert in meer omzet!

Krijg inzicht uit het real-time data platform wat gevormd is door uw database en de patronen uit het verleden.

Stel teams, locaties en franchises in staat om fans beter te begrijpen en te bedienen.

Doe gerichte campagnes en evenementenpromoties en verhoog uw fan betrokkenheid!

Digitize your sports performance and team management processes

sapbusinessone-domanibs-boyumit-crm

Speler en team analytics –  Stel effectieve strategieën en tactieken op door het analyseren en voorspellen van uw concurrentie. U krijgt betere inzichten door real-time data, uw huidige data en uw historische data.

sapbusinessone-domanibs-boyumit-crm

Training planning – Accurate feedback op team en spelers prestaties, waardoor u minder tijd nodig heeft om de training voor te bereiden.

sapbusinessone-domanibs-boyumit-crm

Fitheid spelers – Beter inzicht in de fitheid van uw spelers door gezondheidsinformatie waardoor u de beschikbaarheid voorspelt voor de volgende wedstrijd.

sapbusinessone-domanibs-boyumit-crm

Scouting – Vind de beste talenten voor uw team door goede voorbereiding op een wedstrijd en real-time analytics.

domanibs-sapsportsone-innovatie

– Team management 

Snellere toegang tot  informatie, verbeter uw samenwerking en communicatie, verminder uw administratie en houdt meer tijd over om het team voor te bereiden.

– Performance insights –

U blijft de competitie voor doordat u onmiddellijke toegang heeft tot de juiste video’s. U houdt meer tijd over om u voor te bereiden op de volgende wedstrijd!

sportsanalytics_domanibs

–   TURNING DATA INTO WINNING INSIGHTS   –

VOETBAL: DE APP VOOR DE KAMPIOENEN

Fans van over de hele wereld waren in de ban van het WK 2014 en het onverslaanbare nationale team van Duitsland. De Duitse spelers waren uitgerust afgereisd naar Brazilië met niet alleen doorzettingsvermogen, talent en ervaren coaches maar ook met een extra-speciaal item geleverd door SAP: SAP Match Insights.

De oplossing is het resultaat van een co-innovatieproject tussen SAP en de Duitse Voetbalbond (DFB) en geeft coaches en spelers instrumenten om hun eigen en de prestaties van hun tegenstanders te analyseren. Dus het is eerlijk om te zeggen dat de SAP software een rol had bij het behalen van de World Cup voor Duitsland.

BASKETBAL: STATISTIEKE SLAM DUNK

De Nationale Basketball Association (NBA) is opgericht in 1946. Sindsdien is er een enorme geschiedenis aan officiële statistieken, 4,5 biljard combinaties. 760 miljoen fans wereldwijde hebben sinds 2013 toegang gekregen van de NBA tot alle gegevens die beschikbaar zijn op nba.com/stats. Dit is medemogelijk gemaakt door SAP HANA. Naast het doorlezen van meer dan 65 jaar van historische statistieken, kunnen fans elk gemaakt punt, rebound en geblokkeerd schot volgen in real-time waardoor het spel aantrekkelijker wordt dan ooit te voren.

Het is dan ook niet geheel verrassend dat de NBA een stijging van 63% van de bezoekers op de site heeft, bovendien blijven de fans twee keer op de site. Klinkt als een slam dunk!

TENNIS: GAME, SET EN MATCH!

SAP en de Women’s Tennis Association (WTA) ontwikkelen samen een innovatieve app die gegevens gebruikt om de prestaties van een speler te analyseren. Tot nu toe kon de oplossing alleen worden gebruikt buiten het veld als voorbereiding op toekomstige spellen. Volgend seizoen zal WTA coaches toegestaan om mobiele apparaten in te zetten, tijdens de pauze biedt dit inzicht in de prestatie van de speler.

Dit is een spel-veranderende doorbraak voor spelers als Serena Williams en Caroline Wozniacki, die nu in staat zullen zijn om hun patronen en hun schot aan te passen op basis van real-time statistieken.

SAPTennisAnalyticsForCoaches_DOMANIBS

SAP EN SPORTS

Eén perfecte match!

sapbusinessone-domanibs-boyumit-crm

SAP SPORTS ONE IS DE EERSTE SAP SOFTWARE SPECIAAL VOOR DE SPORTINDUSTRIE 

De cloud-oplossing op basis van de ontwikkelomgeving
SAP HANA biedt een uniforme platform voor een efficiënt beheer van voetbalteams en spelers.

sapbusinessone-domanibs-boyumit-crm

TAKING ON-COURT COACHING TO THE NEXT LEVEL!

Een coach kan door middel van real-time data de spelers op hun pijnpunten attenderen. De spelers weten gelijk waar ze hun aandacht op moeten focussen en kunnen hun spel verbeteren.

sapbusinessone-domanibs-boyumit-crm

DOMANI BS + SAP =

Als implementatiepartner voor SAP Sports One, ondersteunen wij u om uw doelen te behalen. Onze verscheidenheid aan diensten varieert van de introductie van SAP Sports One tot integratie in het IT-landschap
van uw organisatie, tot optimalisatie en onderhoud van
de Cloud gebaseerde oplossing .

sapbusinessone-domanibs-boyumit-crm

MEER SUCCES MET WERELDKAMPIOENSCHAPSTECHNOLOGIE

Wereldkampioenschapstechnologie voor zowel professionals als voor amateurteams:
Met SAP Sports One kan uw club ook succesvolle strategieën op lange termijn ontwikkelen om elke stap
te bespoedigen en elke pas te specificeren.

K O M  I N  C O N T A C T

Contactformulier

Wilt u vrijblijvend weten welke SAP oplossing het beste past bij uw type organisatie & budget? Neem dan contact op met een SAP specialist van Domani Business Solutions.