SAP voor de gezondheidszorg

Lever waardevolle, gepersonaliseerde zorg met de digitale transformatie

Verbeter de resultaten voor patiënten en lever kostenefficiënte zorg met een digitaal netwerk voor een nieuw, klantgericht ecosysteem voor de gezondheidszorg.

plan vrijblijvend een afspraak

E R P,   C R M   &   BI   S O F T W A R E

SAP VOOR DE ZORG

Met de software van SAP voor de zorgsector kan u uw back office processen naadloos laten aansluiten op uw primaire processen. Dit kan zowel on-site als vanuit de Cloud. Verder kunnen wij uw CRM processen volledig ondersteunen, of het nu patient, verwijzer, zorgkantoor of een andere relatie betreft. Ook op het vlak van BI kunnen we ondersteunen met state of the art tooling.

sap-voor-zorg-healthcare-domanibs-banner
ZIEKTEPREVENTIE
  • Patiëntbetrokkenheid
  • Hulpverlening aan patiënten
CARE EN CURE IN GEZONDHEIDSZORG
  • Zorgverlening
  • Operaties en ingrepen
GEZONDHEIDSZORGBEHEER
  • Consumentenervaring
  • Veiligheid en compliance van geneesmiddelen
  • Patiëntadministratie en facturering
DATA-INZICHTEN IN DE ZORG
  • Data warehousing in de zorg
  • Data analytics over gezondheid

TRANSFORMEER UW ZORG MET SOFTWARE VOOR DE ZORGSECTOR

VIND SOFTWARE DIE AFGESTEMD IS OP DE BEHOEFTEN VAN DE ZORG

Bied patiënten de beste zorg tegen een betaalbare vergoeding, bevorder de betrokkenheid van de patiënt en optimaliseer de klinische resultaten met mobiele selfserviceprocessen.
sap-zorg-domanibs-devices
sap-zorg-domanibs-devices-ipad
sap-zorg-domanibs-devices-screen
SAP EMR Unwired

Krijg rechtstreeks toegang tot patiëntgegevens op mobiele apparaten, zonder de vertragingen en onnauwkeurigheden die een gevaar kunnen vormen voor de zorgverlening. Zorg ervoor dat zorgverleners goed onderbouwde beslissingen kunnen nemen en de zorg kunnen afstemmen op de individuele patiënt, voor een optimaal resultaat.

SAP HEALTH ENGAGEMENT

Streef naar beter beheer van gezondheid en welzijn en verbeter de ervaringen van patiënten en zorgverleners met patiëntgerichte, zelfbeheerde zorg via mobiele apps, bewaking op afstand en dashboardweergaven van gezondheids- en activiteitsgegevens.

Domani business solutions & SAP Business One

SAMENWERKING BETER HEALTHCARE
Samen met ons zusterbedrijf Beter Healthcare beschikken wij over uitgebreide kennis van het primaire proces en alle gangbare EPD’s zoals ChipSoft, Epic, SAP i.s.h.med. Gezamenlijk kunnen we een naadloze integratie tussen de primaire- en backoffice processen realiseren, zoals bijvoorbeeld nodig bij Track en Trace, recall processen.  

WIJ HEBBEN DE SOFTWARE VOOR ELK ASPECT VAN UW ZORGORGANISATIE
Eén integraal softwareplatform dat kennis, processen, medewerkers en patiënten samenbrengt. 

IS UW ZORGINSTELLING DE CONCURRENTIE VOOR?
26% van alle zorgverleners beschikt niet op het juiste moment over de juiste informatie. Daardoor ontbreekt de basis voor beslissingen, analyses, planningen en prognoses. Maak kennis met oplossingen die bijdragen aan een betere ondersteuning van uw backoffice processen en relatiemanagement.  

CUSTOMER RELATIONSHIP MANAGEMENT – CRM
Wij kunnen u ondersteunen in het beheer van al uw relaties: patiënt, relaties van patiënt, verwijzers, zorgkantoren en overige. Of het nu betreft het communiceren, informeren, servicemanagement, klachtenafhandeling, al dit soort zaken goed georganiseerd en gestructureerd effectief afhandelen.

PROBLEEMLOOS VANUIT DE CLOUD
Met onze SAP ERP Oplossing vanuit de Cloud kunnen we u ondersteunen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over installatie en beheer.

H E A L T H C A R E   S T A R T S   W I T H   IT!

Domani Business Solutions, Specialist in SAP ERP software implementatie

Domani Business Solutions is een dynamische ICT-partner voor bedrijven in uiteenlopende branches en is gespecialiseerd in o.a. het implementeren van SAP Business One, SAP Business byDesign, SAP Cloud for Customer en SAP S/4 HANA. Daarnaast bieden wij een uitgebreid scala aan IT- diensten op het gebied van infrastructuur, hosting en beheer. Met deze volledige suite aan SAP oplossingen en additionele dienstverlening bieden wij onze klanten een hoogwaardige service, zowel nationaal als ook internationaal.

Meer over ons

Door met onze klanten mee te denken, bieden wij toegevoegde waarde in het MKB en bij internationale roll- outs in de vorm van inzicht in de organisatie en verbetering van de dienstverlening van onze klanten.

Eerlijkheid en duidelijkheid, dat is waar Domani Business Solutions voor staat en wat al haar medewerkers uitdragen. Zeg wat je doet, en doe wat je zegt!

Dat Domani Business Solutions om haar inzet bij en met klanten ook door SAP gewaardeerd wordt moge blijken uit de vele Awards welke wij de afgelopen jaren in ontvangst mochten nemen. Een kleine greep hieruit: de Gold SAP Quality Award – Innovatie, Hoogste SAP klanttevredenheid Award, SAP Partner van het Jaar Award, de Beste SAP Innovatie Partner Award en de Beste SAP HANA Partner Award.

K O M  I N  C O N T A C T

Contactformulier

Wilt u vrijblijvend weten welke SAP oplossing het beste past bij uw type organisatie & budget? Neem dan contact op met een SAP specialist van Domani Business Solutions.