Brouwer Technology maakt voorspellend onderhoud mogelijk…

In-de-SAP-Run-Live-Truck..

Brouwer Technology maakt voorspellend onderhoud mogelijk…

Lees hier hoe je uitdagingen rondom onderhoud met predictive analytics moet tackelen. #SAP #runlivetruck#domanibs #htm #brouwertechnology

 

Brouwer Technology werkt deze week aan een case in de SAP Run Live Truck  over voorspellend onderhoud. Brouwer onderzoekt de mogelijkheid naar predictief onderhoud voor hun machines. Met dit onderzoekt wil Brouwer de levensduur van machines bepalen en de hierbij komende toekomstige onderhoud. Machines kunnen al van te voren worden ingepland voor repartie, zonder dat er iets kapot is. Predictief onderhoud geeft vooraf aan als machine onderdelen aan vervanging toe zijn, zodat deze op tijd besteld kunnen worden voor onderhoud.

Tackel uitdagingen rondom onderhoud met predictive analytics

Op basis van trendanalyses en real-time data wordt predictief onderhoud weergegeven. Door deze inzichten wordt de conditie van een machine bepaald  en hoe deze zich in de toekomst zal ontwikkelen. Machines kunnen door een accurate voorspelling voor onderhoud worden ingepland. De stilstand van machines wordt hierdoor verminder, voor kritische onderdelen in het productieproces is dit van essentieel belang. Met voorspellend onderhoud wordt de kans op ongepland onderhoud vermindert. Door het continu controleren van de machines is precies bekend wat de conditie van de machine is. De identificatie van toekomstige problemen is nu makkelijker op te sporen en sneller te verhelpen.

Brouwer maakt voorspellend onderhoud mogelijk…

De kosten die gemaakt worden bij het onnodig vervangen van machines of machine onderdelen is enorm. Voorspellend onderhoud kan uw organisatie enorm helpen om kosten te besparen. Bij preventief onderhoud worden machines in een vast cyclus vervangen. Machines kunnen in veel gevallen langer mee gaan en worden dus onnodig vervangen. Met predictief onderhoud wordt de levensduur van de machines optimaal benut.

Voorspellend onderhoud vergt specialistische kennis en ervaring.

Wilt u meer lezen over de SAP Run Live Truck, bezoek dan onze nieuwsberichten pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.