Context nodig? Print een serie.

Context-Domanibs-SAP-Business-One-SAPBusinessOne-ERP-CRM-Bibliotheek

Context nodig? Print een serie.

Het archiveren van elk binnengehaalde opdracht/contract met het hierbij behorende papierwerk is voor elke organisatie belangrijk. SAP Business One stelt u in staat om een vooraf gedefinieerde volgorde van documenten af te drukken of te mailen.

Het archiveren van elk binnengehaalde opdracht  of contract met het hierbij behorende papierwerk is voor elke organisatie belangrijk. Het bijhouden van relevante rapporten zorgt voor een goede boekhouding. Maar hoe zit het met de leveranciers en klanten? Voor hen is dit ook belangrijk. SAP Business One stelt u in staat om een vooraf gedefinieerde volgorde van documenten af te drukken of te mailen.

Bijvoorbeeld, als het verkoopproces bestaat uit het documentketen offerte – verkooporder – levering – factuur, dan kunt u deze volgorde bepalen en bij het afdrukken van de factuur kunt u kiezen om de hele keten met één kik te printen.

Op deze manier ontvangt uw klant alle documenten met betrekking tot een bepaalde deal en op hetzelfde moment kunt u zelf bepalen welke gegevens belangrijk zijn om te delen. Voor het definiëren van een reeks afdrukken moet u eerst per print de lay-out uit het verslag- en lay-outbeheer halen.  U kunt meerdere reeksen per lay-out definiëren, kies hiervoor de relevante serie vóór het afdrukken. Daarnaast kunt u een reeks van documenten bekijken en versturen per mail.

Verkrijgbaar in SAP Business One, versie voor SAP HANA en SAP Business One.

Voor meer Tips en Tricks bezoek onze SAP Bibliotheek of bezoek onze nieuwsberichten pagina voor het laatste nieuws!