Creëer negatieve betalingen met de paymentwizard.

negatieve-betalingen-paymentwizard-Domanibs-SAP-Business-One-SAPBusinessOne-ERP-CRM-Bibliotheek

Creëer negatieve betalingen met de paymentwizard.

Het komt regelmatig voor dat we allemaal een negatieve betaling nodig hebben. Bij het terugbetalen van een order van een klant of u ontvangt een terugbetaling van een verkoper of zelfs van de autoriteiten. Wat de reden ook is, deze transacties moeten worden opgenomen in SAP. Deze taak wordt stuk voor stuk handmatig door u ingevoerd.

SAP Business One biedt u de mogelijkheid om uw productiviteit en efficiëntie te verhogen door de negatieve betalingen te genereren via de Paymentwizard. U gaat naar Beheer > Systeeminstellingen > Documentinstellingen en vinkt hier de optie ‘Negatieve betaling voor paymentwizard inschakelen’ aan.

Creëer negatieve betalingen met de paymentwizard

 

Als u deze optie hebt aangevinkt kunt u negatieve bedragen via de Paymentwizard betalen als de negatieve betaalmethode is toegewezen.

De negatieve betaalmethode wordt alleen gebruikt wanneer het betalingsbedrag negatief is.

Beschikbaar in SAP Business One 9.1, versie voor SAP HANA en SAP Business One 9.1.

 

SAP Business One is een ERP-pakket voor het midden- en kleinbedrijf. Het pakket is toepasbaar in ruim 150 landen en is zonder beperkingen beschikbaar in meer dan 30 talen. SAP Business One is het meest betaalbare instapmodel van de ERP-oplossingen van SAP.

SAP Business One (SAP B1) is een volledige ERP bedrijfsoplossing. Het verzamelt automatisch alle bedrijfsinformatie binnen één systeem, zodat alle gegevens inzichtelijk en toegankelijk worden gemaakt. Binnen de standaard software kan het systeem gedetailleerd en naar eigen wens ingericht worden. De oplossing is geschikt voor MKB-organisaties met een maximum tot ongeveer 150 werknemers en met een jaaromzet onder de 70 miljoen euro. Met dit ERP-systeem is een volledige integratie mogelijk van end-to-end business. Daarnaast is het pakket schaalbaar voor snel groeiende bedrijven.

Voor meer Tips en Tricks bezoek onze SAP Bibliotheek of bezoek onze nieuwsberichten pagina voor het laatste nieuws!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.