De grootte van het lettertype is van belang

lettertypes-beheren-sapbusinessone-domanibs

De grootte van het lettertype is van belang

Werken op kantoor voor de computer wordt meestal als eenvoudig en comfortabel ervaren. Het is niet fysiek, je hebt de volledige controle over het weer, de koffie staat letterlijk om de hoek, dus wat is er niet leuk te vinden? Nou, we weten allemaal dat dit niet alles is. We hebben een ondersteunende omgeving nodig om onze taken efficiënt uit te voeren, door bijv. ergonomische stoelen en goede verlichting. En hoe zit het met deze monitoren waar we urenlang naar kijken en de software die we gebruiken? Werken met het perfecte lettertype en lettergrootte kan uw productiviteit verhogen en de inspanning voor uw ogen verminderen. Probeer het nu in SAP Business One:

Beheer > Systeeminstellingen > Algemene instellingen

lettertypes-beheren-sapbusinessone-domanibs

Nadat u het gewenste lettertype en de gewenste lettergrootte hebt gekozen, wordt het verwachte resultaat weergegeven in het “Preview”-vakje. Zodra u op “Actualiseren” klikt, worden teksten, formulieren en andere UI-elementen aangepast aan uw voorkeuren. Hier ziet u een “voor” en “na” voorbeeld op basis van de bovenstaande instellingen:

klantofferte-lettertype20-sapbusinessone-domanibs
klantofferte-lettertype10-sapbusinessone-domanibs

Let op dat de instellingen op het formulier “Gebruiker – Instelling” van toepassing zijn op de gegeven gebruiker, terwijl wijzigingen in “Algemene instellingen” van toepassing zijn op het hele bedrijf en wijzigingen in “Gebruikersinstellingen” de toegewezen gebruikers zouden beïnvloeden.

Beschikbaar in SAP Business One, versie voor SAP HANA en SAP Business One.

Wilt u hier meer over weten of heeft u een andere vraag omtrent SAP Business One? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij denken graag met u mee.

SAP ERP GESCHIKT VOOR UW ORGANISATIE?

Wilt u vrijblijvend weten welke SAP oplossing het beste past by uw type organisatie & budget? Neem dan contact op met een SAP specialist van Domani Business Solutions.