Domani BS, Brouwer Technology en HTM in de SAP Run Live Truck

The end

Domani BS, Brouwer Technology en HTM in de SAP Run Live Truck

Afgelopen week stond predictive maintance in het teken van de SAP Run Live Truck. Domani Business Solutions en Brouwer Technology werkte aan een innovatieve oplossing voor eindklant HTM. Bekijk hier hoe de week is verlopen.

 

Wilt u meer lezen over de SAP Run Live Truck, bezoek dan de website.

Innoveren. Elk zichzelf respecterend bedrijf wil het doen en aan goede ideeën is zelden een tekort. Maar het in de praktijk brengen van die innovaties is een heel ander verhaal. Tijd en resources liggen nu eenmaal niet voor het oprapen. Daarom biedt SAP je de mogelijkheid om innovatie echt op de agenda te zetten.

Innovation on wheels

De SAP Run Live Truck is niets minder dan een mobiel innovatielab. Het recept? Een team van experts gaat met elkaar aan de slag om ideeën van de tekentafel naar de praktijk te brengen. Met een kick-off op maandagochtend en de presentatie van het eindproduct op vrijdagmiddag. Tot het einde van het jaar doet de truck verschillende locaties in het land aan om in één week een innovatieve visie te transformeren tot een toepasbaar prototype. Deze razendsnelle aanpak past precies binnen SAP’s missie om ideeën tot leven te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.