DOMANI BUSINESS SOLUTIONS OPENT ALS EERSTE SAP PARTNER EEN WEBSHOP VOOR SAP APPLICATIES EN DIENSTEN

sap-webshop

Domani Business Solutions innoveert door SAP aan te bieden via een webshop
Venlo

14 augustus 2012 – SAP Gold Partner Domani Business Solutions uit Venlo opent vandaag
als eerste SAP Partner wereldwijd een complete webshop voor SAP, waar ondernemers 24-uur per dag en zeven dagen per week SAP applicaties, consultancy, training & helpdesk diensten kunnen inkopen.

Een van de belangrijkste productlijnen voor het MKB, SAP Business One is als eerste live gegaan in de webshop. Sinds midden vorig jaar wordt SAP Business One standaard uitgeleverd met een basis versie, genaamd ‘Starter Package’. Dit is een vooraf ingerichte ERP-oplossing voor het midden- en klein bedrijf. Indien gewenst kan deze verder klantspecifiek worden aangepast. Door het openen van een webshop neemt Domani Business Solutions de volgende stap en biedt zij het MKB de mogelijkheid de producten van SAP en de diensten van Domani Business Solutions via een webshop aan te schaffen en direct aan het werk te gaan.

Via de webshop worden naast verschillende applicaties en gebruikerslicenties ook consultancy
pakketten, documentatie en SAP-merchandise producten aangeboden. Daarmee sluit SAP-Partner Domani Business Solutions als eerste aan op de sterk groeiende vraag van het MKB om veilig endirect online in te kunnen kopen op een moment dat de ondernemer het beste schikt.
“SAP ondersteunt het verkopen via het internet door gecertificeerde dealers volledig en zal in de
toekomst nog veel meer applicaties en soorten gebruikerslicenties beschikbaar maken.” Aldus Luc van Alphen, Commercieel Directeur bij Domani Business Solutions, “In samenwerking met SAP en Treshold, leverancier van webshop ePages, hebben wij met onze SAP-kennis en MKB-ervaring de webshop praktisch ingericht en de volledige backoffice van onze organisatie gereed gemaakt om de verkoop via SAP-store.nl te faciliteren. En uiteraard blijven wij persoonlijk bij onze klanten betrokken. Het is en blijft tenslotte het platform waar alle kritische bedrijfsprocessen in plaatsvinden. De kracht is vooral dat onze klanten direct persoonlijk contact kunnen opnemen met onze medewerkers.”

Jeroen Verhoeven, Directeur bij Treshold: “Wij werken dagelijks met SAP Business One gebruikers die via een ePages webshop haar eigen producten verkopen. De vraag om te integreren met SAP Business One neemt sterk toe, evenals de vraag naar Cloud. Samen met Domani Business Solutions kunnen we nu onze zijde ook invulling geven en tonen hoe eenvoudig dit kan.”

Rinse Tamsma, Vice President Global Sales SAP Business One bij SAP. “Domani Business Solutions is al jaren een vertrouwde SAP Partner met uitstekende referenties. Het feit dat ze goed naar hun klanten luisteren en nu een webshop openen om ondernemers de mogelijkheid te geven inkopen te doen wanneer het hen uitkomt, zorgt dat we niet alleen terecht een leidende positie in het MKB hebben, maar geeft ons tevens de garantie om ook in de toekomst onze innovaties zo snel mogelijk aan onze klanten beschikbaar te stellen, waardoor zij nog beter dan voorheen weer voor hun eigen klanten kunnen zorgen.”

Over Domani Business Solutions
Domani Business Solutions uit Venlo is een SAP Business One Gold Partner met ruim 25 jaar SAPkennis en MKB-ervaring welke zich richt op MKB-bedrijven in de Benelux en internationale SAP Subsidiary Roll-outs. Domani Business Solutions is actief in branches zoals (groot)handel, voorraad gestuurde-, klantorder gestuurde en project gestuurde productie, service & onderhoud en retail.

Aanvullende specialisaties hierop zijn onder andere voeding, voer, vers, chemie, pharma en levende dieren. Domani Business Solutions werkt met een vast team van hoogopgeleide en SAP
gecertificeerde mensen met individuele specialisaties die garant staan voor een snelle en succesvolle inrichting van SAP Business One, geheel afgestemd op het MKB. Domani Business Solutions is volledig SAP gecertificeerd en staat voor eerlijkheid, duidelijkheid en eenvoud. De medewerkers van Domani Business Solutions ontvingen in 2005, 2006, 2007 en 2010 “SAP Partner of the Year” Awards voor meest succesvolle SAP Business One Partner met grootste groei in omzet, meeste nieuwe klanten en aantoonbaar geleverde inzet en kwaliteit en vooral tevreden klanten. Voor meer informatie kunt u terecht op www.domani-bs.nl, www.subsidiaryconcept.com, www.sap-500.nl en www.sapstore.nl
.
Over Treshold
Treshold Automatisering uit Rhenen is ePages partner in Nederland met meer dan 25 jaar
automatiseringservaring en twaalf jaar partner van ePages. Treshold richt zich op het professioneel automatiseren van sales- en marketingprocessen met behulp van internettechnologieën. Treshold is gespecialiseerd in het koppelen van externe software en heeft met name in combinatie met SAP veel kennis en ervaring. Naast de ruime ervaring welke ingezet wordt voor consultancy biedt Treshold een groeipad zodat haar klanten eenvoudig kunnen starten en bij succes doorgroeien kunnen zonder van technologie of partner te veranderen. Dit mede omdat Treshold ook de hosting kan verzorgen. Voor meer informatie kunt u terecht op www.treshold.nl.

Over SAP
Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP (NYSE: SAP) kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 176.000 klanten (inclusief oud-Sybase klanten) software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Meer informatie is beschikbaar op www.sap.nl.

*** Noot voor de redactie ***
Hoge resolutie beeldmateriaal van SAP is beschikbaar op www.sap.com/photos
Voor videoverhalen over uiteenlopende onderwerpen kunt u terecht op www.sap-tv.com

Voor meer informatie over dit bericht:
Domani Business Solutions
Luc van Alphen
T: 077 851 77 33

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.