Domani Business Solutions certificeert POS-systeem SAP Customer Check Out BeNeLux

SAP POS-systeem gecertificeerd voor het Treibaufpepper Payment Platform.

Venlo, 21 juni 2017 – Domani Business Solutions ontvangt certificering voor het POS-systeem SAP Customer Check Out (SAP CCO) voor het Treibauf-Pepper payment-platformvoor de Benelux.

Met het realiseren van deze certificering kan het SAP POS-systeem nu ook in de Benelux met geïntegreerde EFT-terminals worden aangeboden. Domani Business Solutions is daarmee de enige SAP-partner die dit voor Retail in de Benelux realiseert.

Het POS-systeem Customer Check Out van ERP-marktleider SAP wordt met name aangeboden in combinatie met SAP Business One en de SAP Sport-oplossing. Naast retail is ook de sport-branche een belangrijke markt voor Domani Business Solutions. Zo implementeerde Domani Business Solutions in 2013 al als eerste in de wereld SAP Business One in combinatie met een SAP HANA InMemory-database bij RSCA Anderlecht.

Inmiddels draaien hier al meerdere specifieke SAP Sportoplossingen,
zoals SAP Sports-One en SAP Business Object Cloud for Sports.

“Ook in de retail is de crisis eindelijk voorbij.”, zegt Luc van Alphen, CCO van Domani Business Solutions. “Wij merken een sterke toename in de aanvragen uit deze sector. Tijd om de laatste details te realiseren en SAP-portofolio compleet te maken in combinatie met het Treibauf-Pepper platform. Hiermee bieden wij, als enige SAP-partner in de Benelux, een complete SAP-oplossing aan.”

Het Treibauf-Pepper platform biedt wereldwijd gestandaardiseerde aansluiting naar EFT-terminals. Met de aansluiting van het SAP POS-systeem op dit platform zijn klanten niet meer afhankelijk van het
land van herkomst, maar kunnen zij met SAP en Treibauf een centrale oplossing in al haar landen gebruiken.

“Internetverkopen zijn een van de belangrijkste afzetkanalen geworden. Maar gelukkig behouden we ook de winkels in de straat. Dit is precies waar wij ons op richten; 1 oplossing voor alle betalingen van de retailer.”, vertelt Rene de Vries, Strategic Partnership Director van Treibauf. “De aanvulling van het SAP POS-systeem in de Benelux stond al enige tijd op mijn wensenlijst. Wij zijn dan ook zeer verheugt dit met Domani Business Solutions te hebben kunnen realiseren.”