Domani Business Solutions ontvangt Award SAP Business One Partner of the Year 2019

Ieder jaar beloont SAP Nederland de best presterende partners tijdens de feestelijke SAP Partner Awards. Deze spannende avond vond dit jaar plaats op de SS Rotterdam en was geheel in het thema van special agent James Bond.

Venlo, 7 februari 2020 – Domani Business Solutions ontvangt SAP Award SAP Business One Partner of the Year 2019.

Op donderdag 6 februari beloonde SAP Nederland de best presterende partners in 2019 tijdens de jaarlijkse SAP Partner Awards. Deze feestelijke avond in het thema van special agent James Bond, vond plaats op de SS Rotterdam. Tijdens een galadiner werden zowel winnaars als finalisten in het zonnetje gezet.

Katja Heurckmans, CEO Domani Business Solutions, ontving uit handen van Marc Tiggeler, Channel Sales manager SAP Business One bij SAP Nederland, de SAP Business One Award Partner of the Year.

Maar liefst 23 nieuwe klanten tekenden in 2019 bij Domani Business Solutions. Een geweldige score aldus van Tiggeler. “Nieuwe namen zijn essentieel voor SAP om ons marktsegment verder uit te breiden. Domani Business Solutions zorgt met deze 23 nieuwe klanten dat de innovatieve kracht van SAP software ook binnen het MKB voor een nieuwe generatie professionals toegankelijk wordt.”

De klanten van Domani Business Solutions bevinden zich voornamelijk binnen productie, groothandel en field service.

“Tevreden klanten dat is de kern van al onze activiteiten. Dat kan ik niet vaak genoeg herhalen.”, zegt Katja Heurckmans, CEO van Domani Business Solutions. “We zijn erg trots op deze SAP Business One Partner of the Year Award. Hiermee wordt het vertrouwen van ondernemers in onze experts en consultants onderstreept. Het is ons doel om van deze nieuwe klanten snel trouwe en erg tevreden klanten te maken. Wij willen waarborgen dat we onze innovatieve dienstverlening nog lang aan hen mogen aanbieden”.