Domani Business Solutions ontvangt Award SAP Business One Partner of the Year 2019

Ieder jaar beloont SAP Nederland de best presterende partners tijdens de feestelijke SAP Partner Awards. Deze spannende avond vond dit jaar plaats op de SS Rotterdam en was geheel in het thema van special agent James Bond.

Venlo, 7 februari 2020 – Domani Business Solutions ontvangt SAP Award SAP Business One Partner of the Year 2019.

Op donderdag 6 februari beloonde SAP Nederland de best presterende partners in 2019 tijdens de jaarlijkse SAP Partner Awards. Deze feestelijke avond in het thema van special agent James Bond, vond plaats op de SS Rotterdam. Tijdens een galadiner werden zowel winnaars als finalisten in het zonnetje gezet.

Katja Heurckmans, CEO Domani Business Solutions, ontving uit handen van Marc Tiggeler, Channel Sales manager SAP Business One bij SAP Nederland, de SAP Business One Award Partner of the Year.

Maar liefst 23 nieuwe klanten tekenden in 2019 bij Domani Business Solutions. Een geweldige score aldus van Tiggeler. “Nieuwe namen zijn essentieel voor SAP om ons marktsegment verder uit te breiden. Domani Business Solutions zorgt met deze 23 nieuwe klanten dat de innovatieve kracht van SAP software ook binnen het MKB voor een nieuwe generatie professionals toegankelijk wordt.”

De klanten van Domani Business Solutions bevinden zich voornamelijk binnen productie, groothandel en field service. Twee aansprekende nieuwe namen, die in 2019 voor een implementatie van SAP Business One door Domani Business Solutions kozen, zijn Eijffinger en Beter Healthcare.

De groothandel Eijffinger is gespecialiseerd in exclusieve behang- en interieurstoffen. Het bedrijf werkte met een verouderd ERP pakket en zocht naar een nieuw betrouwbaar en gebruiksvriendelijk systeem om de kernprocessen binnen voorraadbeheer en logistiek te automatiseren. De beheersbaarheid van het pakket was een belangrijke reden voor Eijffinger om voor SAP Business One te kiezen. De toekomstbestendigheid van de oplossing gaf echter de doorslag. Doordat het nieuwe systeem draait op SAP HANA, en probleemloos gekoppeld kan worden met third parties, zoals bijvoorbeeld de Nederlandse pakketdienst General Logistics Systems (GLS), is het bedrijf helemaal klaar voor de toekomst.

Voor een vooruitstrevend project binnen de fieldservice tekende Beter Healthcare. Dit bedrijf adviseert over (her)implementatie en projectmanagement van business- en zorgprocessen voor healthcare- en care-organisaties. Beter Healthcare implementeerde de fieldservice-oplossing in combinatie met SAP Cloud. Hierdoor beschikt het bedrijf over een real-time inzicht in de organisatie. Daarnaast kunnen medewerkers nu, via een gebruiksvriendelijke app, waar en wanneer ze dat maar willen, administratieve processen uitvoeren. Dit betekent een grote efficiëntie slag voor de gehele organisatie.

“Tevreden klanten dat is de kern van al onze activiteiten. Dat kan ik niet vaak genoeg herhalen.”, zegt Katja Heurckmans, CEO van Domani Business Solutions. “We zijn erg trots op deze SAP Business One Partner of the Year Award. Hiermee wordt het vertrouwen van ondernemers in onze experts en consultants onderstreept. Het is ons doel om van deze nieuwe klanten snel trouwe en erg tevreden klanten te maken. Wij willen waarborgen dat we onze innovatieve dienstverlening nog lang aan hen mogen aanbieden”.