DOMANI BUSINESS SOLUTIONS ontvangt twee SAP Awards

De Awards voor de beste SAP Business One Innovatie Adoptie partner in 2014 en beste SAP HANA partner in de Benelux in 2014 zijn voor Domani Business Solutions

Venlo – 9 maart 2015 – Tijdens het SAP Partner Award Diner heeft SAP de jaarlijkse awards uitgereikt aan de meest succesvolle partners in 2014. Domani Business Solutions was maar liefst vier keer genomineerd voor een award in Nederland en ontving de SAP Business One Award voor de beste partner welke SAP innovaties wist te adopteren. Een week eerder ontving het team in Londen ook al de SAP Award, voor de beste SAP HANA partner in de Benelux.

Voor de zesde maal heeft SAP Nederland haar jaarlijkse award aan medewerkers van Domani Business Solutions toegekend. Eerder ontvingen zij in 2005, 2006 en 2007 een award als meest succesvolle SAP Business One Partner van Nederland en in 2010 werden zij beloond voor de uitzonderlijke groei. Daarnaast behaalde Domani Business Solutions voor de derde keer op een rij de hoogste klanttevredenheid van de SAP Business One partners. In 2013 werd zelfs de SAP Award aan het team toegekend voor de hoogste klanttevredenheid van alle SAP partners in Nederland.

Redenen voor de toekenning van de SAP Award in 2014 waren het succesvol implementeren van SAP HANA oplossingen in het MKB en bij vestigingen van de grote SAP-klanten. Domani Business Solutions wist deze uitmuntende resultaten te behalen door vast te blijven houden aan de ingezette marktstrategie en te investeren in de kennis van haar medewerkers in SAP Business One en de nieuwste technologieën van SAP.

“Deze resultaten hebben we behaald door het dagelijkse vertrouwen van onze klanten en de gedreven inzet van onze consultants welke veel tijd investeren in de kennis van de SAP producten”, aldus Katja Heurckmans, CEO van Domani Business Solutions. “Het team van SAP levert ons hierbij continue ondersteuning en samen met SAP wordt er voortdurend aan de kwaliteit en innovaties gewerkt. Dat geldt ook voor de hoge service aan onze klanten die wij regelmatig door SAP laten meten.”

“Het partnerkanaal is voor ons van cruciale waarde. Dankzij de inzet van onze partners hebben zij de innovatiekracht van tal van organisaties weer weten te versterken. Via deze partner awards uiten wij dan ook onze waardering voor hun inzet, betrokkenheid en de successen die zij hebben bereikt” aldus Jeffrey Raskeyn, Director General Business & Partner Ecosystems.

 

 

—————————————————————————————————————————————————————-

Note:

Over Domani Business Solutions
Domani Business Solutions heeft een uitstekend trackrecord op het gebied van (groot)handel, voorraad gestuurde- en klantorder gestuurde productie, logistiek, retail, zakelijke dienstverlening, onderhoud & reparatie, voedings- en chemie industrie, sports & entertainment en jarenlange ervaring met de diverse SAP systemen. Hierdoor zijn we niet alleen in staat SAP systemen te implementeren, maar kunnen wij u ook bij staan in uw vraagstukken met betrekking tot de optimalisatie van business processen. Het SAP Two-Tier model / SAP Subsidiary Concept wordt door Domani Business Solutions succesvol ingezet om wereldwijde vestigingen van de grote SAP klanten te ondersteunen met SAP Business One. Kijk voor meer informatie op www.domani-bs.nl

Over SAP Business One
SAP Business One is een betaalbare, gebruiksvriendelijke toepassing voor bedrijfsbeheer, speciaal ontwikkeld voor kleine en middelgrote ondernemingen en de vestigingen van grote SAP klanten welke SAP ECC – Business Suite of Business All-in-One. Met SAP Business One kunnen managers, medewerkers, klanten en partners samenwerken aan de groei van de onderneming. Het geïntegreerde systeem biedt een breed scala aan algemene, zakelijke functies, waaronder boekhouding, logistiek, productie, service management, relatiebeheer en managementrapportages. Via het integratie platform SAP B1i is standaard de integratie met SAP ECC voorzien, alsmede de integratie naar andere applicaties – bijvoorbeeld met webshops, leveranciers, klanten, enzovoorts – toepasbaar. SAP Business One is een gebruiksvriendelijk pakket, eenvoudig te installeren en snel operationeel.

Over SAP
Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP (NYSE: SAP) kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 263.000 klanten software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Meer informatie is beschikbaar op www.sap.com/businessone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.