Domani Business Solutions @ the SAP FKOM 2019!

Domani-Business-Solutions-SAP-FKOM-2019

Domani Business Solutions @ the SAP FKOM 2019!

Experience Matters! 

Uiteraard blijven we onze producten en diensten leveren. Maar onze diensten en producten zijn niet langer meer het belangrijkste bij de beslissing van een aanschaf hiervan. Beleving heeft namelijk deze rol overgenomen. Hoe prettig en eenvoudig worden zaken aan ons gepresenteerd en aangeleverd en met hoeveel gemak beleven we dit? Generatie Z heeft hier een duidelijke mening over. Het is de volgende generatie die in onze maatschappij is toegetreden. Relatief gezien is alles beschikbaar en wordt er met gemak geconsumeerd. Deze generatie veranderd onze economie en de verwachtingen van leveranciers. Maar ook onze klanten verwachten dit van ons. Welkom in de industriële revolutie 5.0!

Voorspelbaarheid heeft een belangrijke rol ingenomen in onze aansturing van processen. SAP en Domani Business Solutions hebben hier de bijpassende oplossingen voor. Niet alleen voor grote bedrijven, maar direct inzetbaar voor het MKB. Van eenvoudige analyse-toepassingen waarmee u tijdig een melding krijgt bij een aankomende vraag/order, tot volledige aansturing van uw processen voor zaken die gaan gebeuren. Is dit spannend? Misschien wel, maar we passen deze technieken al dagelijks toe, zelfs met de producten die we nu al gebruiken. Alleen realiseren we ons dit niet, omdat we dit normaal vinden. Nu is het tijd om deze technieken van SAP in te zetten voor onze eigen producten, diensten en organisatie.

Together we will be unstoppable! Alleen als u nu niet stil blijft staan, gaat u nog vooruit. De geschiedenisboeken laten vele voorbeelden zien van industriële revoluties en de verschuivingen welke deze met zich mee brachten. Revolutie 5.0 brengt ook grote verschuivingen met zich mee. In de manier waarop we werken, denken, sturen en vooral beleven. Deze verandering gaat sneller dan we ooit hebben meegemaakt. Samen met u zijn we niet te stoppen in de SAP Business One markt. Want alleen samen doorlopen we deze fase van veranderingen om ons heen. SAP en Domani Business Solutions staan voor u klaar en ondersteunen u, op weg naar the next level!

FKOM2019-DomaniBusinessSolutions

FKOM2019-DomaniBusinessSolutions

ESports: dé topsport van de nieuwe generatie

De meeste mensen doen aan sport, kijken sport en willen de sensatie van een toernooi niet missen. Maar hoe komt het dat generatie Z een geweldige fanbeleving creëert rondom sport? Hier kunnen we als ondernemer veel van leren.

ESports is inmiddels wereldwijd populair. Maar wat houdt het nu precies in? De beste omschrijving van eSports is competitief gamen. Spelers strijden zowel on- als offline in teams tegen elkaar. Niet op hun zolderkamertje, maar in gigantische arena’s, met een publiek van miljoenen toeschouwers en commentatoren om live verslag te doen. En dat is misschien wel het belangrijkste aan een sport: de fanbeleving. Dan is de vergelijking met een topsport als voetbal al gauw gemaakt. SAP speelt in op de behoefte van beleving. Ook in de online sportwereld worden de technieken van SAP ingezet. Met de kracht van de software van SAP wordt eSports mogelijk gemaakt en verbeterd!

Hoe geweldig is het dat we de industriële revolutie 5.0 mee mogen maken? Er worden ons elke dag nieuwe mogelijkheden in snel tempo aangeboden. Belevingen worden steeds beter gecreëerd en worden speciaal aangepast naar onze behoefte. 

De belangrijkste vraag is nu: Hoe speelt u hierop in richting uw klanten en leveranciers?

Hoe snel verandert de wereld om ons heen?

De Fortune 500 veranderd tegenwoordig zeer snel. 88% van bedrijven die in de Fortune 500 stonden, zijn al verdwenen en vervangen door nieuwkomers. Dit zijn bedrijven die meegaan met de nieuwste technologieën en pakken elke mogelijkheid om zich te ontwikkelen aan. Bedrijven die traditioneel blijven en zich niet aanpassen en meegaan in de digitale transformatie, gaan hun positie verliezen. Dit gaat sneller dan we durven te hopen. Bedrijven die zich adapteren lopen u voorbij en nemen met nieuwe initiatieven uw positie in.

Wat kunt u doen? Neem nu de stap om uw bedrijf naar the next level te tillen en start met “het nieuwe denken”. Breng uw mogelijkheden in kaart. SAP en Domani BS hebben samen speciale Design Thinking sessies voor u en uw management ontwikkeld. Samen zullen we in een korte tijd uw aankomende toekomststrategie neerzetten, met nieuwe ideeën en mogelijkheden. In een paar Out of the Box sessies ziet u hoe eenvoudig uw eigen toekomst aansluit op de mogelijkheden voor morgen.

SAP en Domani BS reiken u deze toepassingen aan om uw mogelijkheden snel en vooral eenvoudig te bereiken.

FKOM2019-DomaniBusinessSolutions

FKOM2019-DomaniBusinessSolutions

Generatie Z

Generatie Z heeft ons in de industriële revolutie 5.0 gebracht. Een tijdperk die voor ons voor grote veranderingen zorgt, met de focus op beleving. Beleving van service, gemak en eenvoud om te krijgen waar we naar op zoek zijn. Dergelijke veranderingen vragen altijd om een wijziging in de techniek. Traditionele technieken verdwijnen naar de achtergrond en nieuwe technieken nemen de leiding.

We werken niet alleen meer in de Cloud, maar steeds vaker met verschillende toepassingen, zoals apps. Deze onderliggende technieken vragen daarmee om verandering. De nieuwe technieken zijn klaar voor de toekomst!

De SAP HANA database is gemaakt voor dit tijdperk. Domani Business Solutions biedt verschillende oplossingen voor de toekomst aan zoals, SAP Business One on HANA, IoT en Analytics, telkens met de onderliggende HANA database, voorbereid op uw toekomst!

Samen creëren we een betere samenleving

In het nieuws zien we steeds vaker berichten voorbij komen van kinderen die werken om de grondstoffen voor onze accu’s te winnen. Accu’s voor elektrische auto’s maar ook voor onze mobiele telefoons.

SAP en BASF zijn een project gestart om dit tegen te gaan. Het vinden van een betere oplossing voor dit probleem is noodzakelijk om kinderlevens te redden. Voor dit project wordt de nieuwste technologie van SAP ingezet, op basis van SAP HANA. De kennis en ervaring van BASF in dit segment is cruciaal om tot het beoogde resultaat te komen. Samen realiseren ze een oplossing die niet alleen op technologisch vlak, maar ook op sociaal gebied zeer belangrijk is!

Wilt u ook een belangrijke stap maken op sociaal gebied en mee helpen aan een betere maatschappij? Meldt uw idee aan bij Domani Business Solutions en wie weet wordt uw idee verkozen door SAP en Domani Business Solutions. Tijdens de Domani Experience wordt een voorstel gepresenteerd en zorgen we samen voor een betere samenleving!

FKOM2019-DomaniBusinessSolutions

Digital transformation

Om bij de tijd te blijven moet u gebruik maken van Digitale Transformatie. Maar hoe doet u dat? En is dat moeilijk? Nee! SAP Business One is en blijft uw ERP-systeem. Maar om aan te sluiten op proactieve processen en activiteiten binnen uw organisatie, krijgt uw ERP-systeem een andere rol.

Naast ERP krijgt u te maken met andere en meer data-bronnen. Mogelijkerwijs heeft u deze al, maar nog niet geïntegreerd met de data van uw ERP systeem. Al deze informatie komt samen in een database, SAP HANA. Vandaaruit wordt u middels slimme analyses real-time geïnformeerd met nieuwe informatie. Met de door u aangegeven informatie is het mogelijk om nieuwe stappen te zetten voor uw organisatie. Uw processen worden slimmer, efficiënter en kostenbesparend en hierdoor kunt u uw klanten proactief informeren.

Uw krijgt nieuwe diensten, slimmere producten en betere services. En uw medewerkers en klanten een betere beleving!

FKOM2019-DomaniBusinessSolutions
FKOM2019-DomaniBusinessSolutions