Domani Business Solutions winnaar van EMEA SAP Quality Award

SAP Quality Award winner Domani Business Solutions

Domani Business Solutions winnaar van EMEA SAP Quality Award!

Domani Business Solutions en RSC Anderlecht winnen de EMEA SAP Quality Award voor cloud innovatie

Venlo, 25 februari 2019 – Jaarlijks reikt SAP de EMEA Quality Awards uit aan de meest excellente projecten wereldwijd. Dit zijn projecten met de beste kwaliteit, planning, uitvoering en ook nog eens een significante meerwaarde hebben toegevoegd aan hen organisaties. De Nederlandse en Belgische SAP-partner Domani Business Solutions en SAP-klant RSC Anderlecht behoren tot de winnaars in de categorie “cloud innovatie”.

Domani Business Solutions en RSC Anderlecht bereikte deze top met de implementatie van het Intelligent Enterprice model. De start hiervan werd in 2017 gemaakt. Door een volledige redesign van de customer experience processen ontstond het model van de toekomst voor RSC Anderlecht.  Aansluitend is deze geïmplementeerd op basis van prominente SAP-toepassingen. Hierdoor is RSC Anderlecht in staat de beleving voor haar klanten naar een volgend uniek niveau te brengen.

Eerder implementeerde Domani Business Solutions en RSC Anderlecht in 2013 samen de eerste SAP Business One on HANA in de wereld. Vervolgens werden oplossingen als SAP CCO (POS-systeem), SAP Sports One, SAP Analytics Cloud en het WMS-systeem van Produmex geïmplementeerd. Voor de implementatie van het Intelligence Enterprice model zijn onder andere SAP Event Ticketing, CIAM, Cashless Payment Systems en de mobile app uitgerold. RSC Anderlecht kiest telkens bewust voor innovatieve toepassingen en loopt daarmee duidelijk voorop in haar branche.

In 2015 won Domani Business Solutions de SAP Quality Award in Nederland in de categorie Innovation en ging met goud naar huis. In 2018 behaalde Domani Business Solutions wederom goud voor de SAP Quality Award voor innovation, dit keer in België. Met het winnen van een Quality Award in EMEA bereikt Domani Business Solutions als eerste SAP Business One partner de absolute top.

De Belgische nummer 1 voetbalclub en haar SAP Gold-partner danken de bekroning voor het project aan de vasthoudendheid in haar succesvolle aanpak. Bijzonder resultaat hierbij was een volledig foutloze go-live. Deze werd bereikt door de juiste aanpak in de blueprint-fase, gevolgd door een unieke samenwerking tussen alle betrokken partijen tijdens de implementatie en aansluitend een bijzondere aanpak bij het testen.

“Een project met een vaste, unieke live-datum en een vereiste van een foutloze go-live vroegen om een bijzondere aanpak.”, aldus Katja Heurckmans, CEO van Domani Business Solutions. “We zijn bijzonder trots op het team en het behalen van deze award als eerste SAP Business One partner in de wereld.”

Gert Boutsen, CFO van RSC Anderlecht: “In dit project waren veel partijen betrokken. Van payment providers en infrastructurele partners tot onze SAP-partner. Vanaf de eerste dag hebben alle partijen als 1 team samengewerkt. Dat maakte het project succesvol!”

“Klanttevredenheid, kwaliteit en innovatie zijn de sleutelwoorden voor langdurig succes voor ons en onze klanten. De waardering van inmiddels 5 hoogste klanttevredenheid awards en de Quality Awards van de laatste jaren zijn een geweldige bevestiging hiervan.”, zegt CCO van Domani Business Solutions Luc van Alphen. Op woensdag 3 april aanstaande is de uitreiking van de EMEA Quality Awards door SAP in het hoofdkantoor in Walldorf, Duitsland. Dan wordt bekend gemaakt welke winnaars met Goud, Zilver en Brons naar huis gaan.

———————————————————————————————————————————————–

Note:
Over Domani Business Solutions
Domani Business Solutions uit Venlo is een SAP Gold Partner met bijna 30 jaar SAP-kennis en MKB-ervaring welke zich richt op MKB-organisaties in de Benelux en internationale SAP Subsidiary Roll-outs. Domani Business Solutions is SAP VAR-partner voor SAP HANA-oplossingen en SAP Cloud-producten zoals SAP Business byDesign, SAP Business One, SAP Sports One, SAP Event Ticketing, SAP Cloud Platform, SAP Analytics Cloud in de Benelux en actief in branches zoals (groot)handel, productie, service & onderhoud, retail, healthcare en sports & entertainment. Domani Business Solutions werkt met een vast team van hoogopgeleide en SAP gecertificeerde medewerkers met individuele specialisaties die garant staan voor een snelle en succesvolle inrichting van het juiste SAP-systeem, geheel afgestemd op de klant. Domani Business Solutions is volledig SAP gecertificeerd en staat voor eerlijkheid, duidelijkheid en eenvoud. De medewerkers van Domani Business Solutions ontvingen eerder al in 2005, 2006, 2007, 2010 en 2015 “SAP Partner of the Year” Awards voor meest succesvolle Partner met grootste groei in omzet, meeste nieuwe klanten en aantoonbaar geleverde inzet en kwaliteit en vooral tevreden klanten. In 2012, 2013, 2014, 2015 en 2017 behaalde het team de hoogste klant-tevredenheid voor SAP Business One, waarbij in 2013 en 2015 over alle SAP-partners. Voor 2014 ontving het team de SAP Benelux Award voor beste innovaties op Cloud, Mobile en HANA en in 2015 en 2018 ontving Domani Business Solutions tevens de GOLD SAP Quality Award voor Innovaties. In 2019 ontving Domani Business Solutions de EMEA SAP Quality Award voor de categorie cloud innovation. Voor meer informatie kunt u terecht op: www.Domani-BS.com   www.Domani-Sports.com  

Over SAP
Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 300.000 klanten software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien.  Meer informatie is beschikbaar op: https://www.sap.com/netherlands/products/business-one.html    https://www.sap.com/industries/sports-entertainment.html