Prestigieuze Bronzen EMEA SAP Quality Award voor Domani Business Solutions

Domani Business Solutions wint met het project bij RSC Anderlecht de felbegeerde SAP Quality Award voor cloud innovatie.

Venlo, 8 april 2019 – Ieder jaar reikt SAP aan ’s werelds kwalitatief beste projecten de EMEA SAP Quality Awards uit. Domani Business Solutions ontving samen met haar klant RSC Anderlecht de bronzen Quality Award in de categorie Cloud Innovation.

 

Domani Business Solutions was een van de 12 winnaars in 4 categorieën uit ruim 2.800 deelnemers. De projecten worden in iedere categorie beoordeeld op beste kwaliteit, planning, aanpak, uitvoering en de uiteindelijk behaalde resultaten. De beoordeling wordt gedaan door een jury bestaande uit externe specialisten.

Om internationaal deel te mogen nemen moet eerst in het lokale land de Gold SAP Quality Award worden behaald. Domani Business Solutions en RSC Anderlecht behaalde deze eerste plaats in de categorie Cloud Innovatie in 2018 in België. In 2015 behaalde Domani Business Solutions ook al goud in Nederland met haar project bij Allego. 

“Het was in alle opzichte een bijzonder project. Er waren binnen RSC Anderlecht 6 partijen bezig met diverse sub-projecten, welke allen op hetzelfde moment integraal live moesten gaan. Er was maar 1 vaste dag in het jaar waarop we live konden gaan met het nieuwe systeem, waarbij de go-live 100% foutloos moest zijn.”, aldus Katja Heurckmans, CEO van Domani Business Solutions.

“Deze unieke uitdaging hebben wij samen met het team weten te realiseren.”Domani Business Solutions bereikte met RSC Anderlecht deze top met de implementatie van het Intelligent Enterprise model. De start hiervan werd in 2017 gemaakt. Door een volledige redesign van de customer experience processen ontstond het model van de toekomst voor RSC Anderlecht. Aansluitend is deze geïmplementeerd op basis van prominente SAP-toepassingen. Hierdoor is RSC Anderlecht in staat de beleving voor haar klanten naar een volgend uniek niveau te brengen.

Eerder implementeerde Domani Business Solutions en RSC Anderlecht in 2013 samen de eerste SAP Business One on HANA in de wereld. Vervolgens werden oplossingen als SAP CCO (POS-systeem), SAP Sports One, SAP Analytics Cloud en het WMS-systeem Produmex van Boyum geïmplementeerd. Voor de implementatie van het Intelligent Enterprise model zijn onder andere SAP Event Ticketing, CIAM, Cashless Payment Systems en de mobile app uitgerold. RSC Anderlecht kiest telkens bewust voor innovatieve toepassingen en loopt daarmee voorop in haar branche.

Gert Boutsen, CFO van RSC Anderlecht: “In dit project waren veel partijen betrokken. Van payment providers en infrastructurele partners tot onze SAP-partner. Vanaf de eerste dag hebben alle partijen als 1 team samengewerkt. Dat maakte het project succesvol!”

“Klanttevredenheid, kwaliteit en innovatie zijn de sleutelwoorden voor langdurig succes voor ons en onze klanten. De waardering van inmiddels 5 hoogste klanttevredenheid awards en 3 Quality Awards van de laatste jaren zijn een geweldige bevestiging hiervan. Met deze laatste Quality Award hebben wij als enige SAP Business One partner de absolute top wereldwijd bereikt.”, zegt CCO van Domani Business Solutions, Luc van Alphen.