Domani Business Solutions is Coresystems EMEA Partner van het jaar 2016

Domani Business Solutions is de EMEA Coresystems Partner van het jaar 2016.

Met trots ontving het team van Domani BS vandaag in Berlijn de Partner van het Jaar Award 2016 van Coresystems. Tijdens de SAP Innovation Summit 2017 werd Domani BS bekroond voor haar inzet! Naar het behalen van de zilveren plaats in 2015 wist het team van Domani BS bij Coresystems voor 2016 door te gaan voor GOLD. Hiermee heeft Domani BS de top van de EMEA bereikt.

Over Coresystems
Bij Coresystems is het oplossen van problemen van de buitendienst topprioriteit. Elke dag ontvangen technici’s hun schema’s van dispatchers en laden hun trucks op met onderdelen, apparatuur en gereedschappen om naar servicebezoeken te gaan. De medewerkers banen zich door het verkeer, haasten zich van het ene naar het andere werkterrein en laten soms een ontzettende stapel papierwerk en ontevreden klanten achter.

 

Is het mogelijk voor de field service-technici om betere en snellere routes te rijden voor hun volgende klus? Hoe kunnen ze alle gegevens die zij nodig hebben, zowel voor klanten als voor machines, digitaliseren en toegankelijk maken? Hoe kunnen ze elke dag meer succes leveren? Is het mogelijk om meer oproepen in een dag op te lossen? Voldoen de field technici’s aan de KPI’s en verhogen ze de omzet van de organisatie? En hoe kunnen ze dit allemaal doen, door de klant tevreden te houden. Door sneller, beter en efficiëntere service te leveren dan ooit mogelijk was. Bij deze problemen werkt het team hard om deze snel en nauwkeurig op te lossen.

Tegenwoordig gebruiken meer dan 155.000 gebruikers over de hele wereld de producten van Coresystems om hun eigen buitendienstbeheer te verbeteren. Hun klanten zijn kleine, middelgrote en grote nationale en internationale bedrijven. De grootste klanten hebben zeer complexe bedrijfsprocessen, verschillende filialen en talloze dochterondernemingen. Momenteel heeft Coresystems meer dan 140 werknemers over de hele wereld en meer dan 350 gekwalificeerde partners. Wilt u weten met wie Domani BS meer samenwerkt, bezoek dan hier onze partner pagina.