Domani Experience 2019 een daverend succes! (terugblik)

klantendag-domani-business-solutions-domanibs-experience-2018

Domani Experience 2019 een daverend succes!

22 mei 2019

Op woensdag 22 mei vond de Domani Business Solutions relatiedag van 2019 plaats. Met een mooie opkomst en een hoge waardering, kijken we voldaan terug op dit evenement.

Het thema Intelligent Enterprise stond volop in de schijnwerpers. Wat is dit en welke rol speelt SAP Business One hierin. Wat kun je hiermee bereiken? En welke klanten hebben nu al toepassingen ingezet en binnen enkele maanden groot voordeel mee behaald?

In verschillende oldtimers werd er een geweldige route door het Brabantse landschap gereden. Er werden twee prachtige kastelen bezocht, de opening en afsluiting vond bij Kasteel Heeswijk en de heerlijke lunch bij Kasteel Meerwijk.

Er werd volop kennis gedeeld door drie interactieve sessies, in een informele sfeer werd er bijgepraat tussen klanten, medewerkers van Domani Business Solutions en partners. Binnenkort blikken we in woord en beeld kort terug op deze geslaagde Domani Experience’19.

Heeft u de Domani Experience gemist en wilt u weten wat Intelligent Enterprise voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Impressie Domani Experience’19

Heeft u de Domani Experience’19 gemist of wilt u de sfeer van deze dag opnieuw ervaren?
Bekijk dan de video hieronder voor een mooie impressie! Foto’s vind u onderaan de pagina.

Kennisdeling

Gedurende de route en de smakelijke lunch maakten klanten, partners en onze medewerkers volop van de gelegenheid gebruik om bij te praten, ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen. Uit de gesprekken die we met de klanten hebben gevoerd hebben kwam naar voren dat er een enorme waardering was voor de opzet en de inhoud van de Domani Experience’19. Hier zijn we natuurlijk erg blij mee!

Bedankt voor uw komst

Bij deze danken we de bezoekers van onze relatiedag nogmaals voor hun aanwezigheid, input en waardering. Graag tot een volgend evenement van Domani Business Solutions!

Sociale media

Volg ons op LinkedIn, Twitter, Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen rondom, technologie, digitalisering, SAP Business One en Domani Business Solutions!