Een project uitvoeren? Check de Gantt Chart!

ChanttChart-tipentrick-sapbusinessone-domanibs

Een project uitvoeren? Check de Gantt Chart!

Het maakt niet uit of u op het punt staat een korttermijnproject of een vijfjarenplan te starten. Elk project heeft zijn complexiteit en afhankelijkheden, last-minute veranderingen en een zekere mate van onzekerheid. Het gebruiken van de Gantt Chart in SAP Business One kan u helpen om uw project beter te laten verlopen en toekomstige uitdagingen te beperken:

ChanttChart-tipentrick-sapbusinessone-domanibs

De Gantt Chart visualiseert het project, deelprojecten, fasen, mijlpalen en statussen, zodat u in één oogopslag een volledig beeld krijgt van het gehele project. Veranderingen en aanpassingen in uw project worden direct weerspiegeld in de Gantt Chart, zodat u kunt controleren of ze passen in het grote geheel. U kunt in- en uitzoomen om uw standpunten indien nodig te wijzigen. Via het contextmenu is de Gantt Chart binnen een project of deelproject beschikbaar.

Ga hiervoor naar het hoofdmenu van SAP Business One, selecteer Projectmanagement Project, klik met de rechtermuisknop op het project om een contextmenu te openen en selecteer vervolgens Gantt Chart.

Beschikbaar in SAP Business One 9.3, versie voor SAP HANA en SAP Business One 9.3.

 

Lees hier de tip en trick van vorige week: Gebruikers – Definitie