Twee mandagen voor implementatie eerste starterpackage

Domani Business Solutions brengt VenloPack binnen twee weken live met SAP Business One.

’s-Hertogenbosch, 10 juni 2011 –  Domani Business Solutions heeft de eerste implementatie van het SAP Business One Starter Package in 2,1 mandag afgerond. Dat is ruimschoots binnen de geplande implementatietijd van drie dagen.

Domani Business Solutions, dat twee weken geleden als eerste SAP partner wereldwijd het SAP Business One Starter Package verkocht, voerde de implementatie uit bij VenloPack. De doorlooptijd van het totale traject was minder dan twee weken. VenloPack richt zich op reparatie, onderhoud en handel van vacuüm verpakkingsmachines en is op 31 mei 2011 live gegaan met SAP Business One. De SAP Business One licentie “Starter Package” is speciaal op de markt gebracht voor kleine MKB-bedrijven met maximaal vijf gebruikers.

SAP Business One Starter Package

SAP Business One Starter Package levert de kernfunctionaliteiten van SAP Business One, zoals inkoop, verkoop, serviceplanning, financiën, CRM en voorraadbeheer tegen sterk gereduceerde licentietarieven. Een aantal andere SAP Business One functionaliteiten, zoals uitgebreide productieaansturing en servicemanagement, is niet opgenomen. Reden hiervoor is dat de meeste kleinbedrijven deze complexe functionaliteiten zo niet in de praktijk toepassen.

Katja Heurckmans, Operations Manager bij Domani Business Solutions:

“Voor het MKB is het essentieel dat implementaties snel en soepel verlopen. Onze klanten moeten een tevreden glimlach tonen bij de oplevering van een nieuw ERP-systeem. We zijn er niet alleen trots op dat Nederland het eerste land is dat volgens het nieuwe concept de SAP Business One Starter Package voor slechts een paar duizend euro heeft geïmplementeerd. We zijn ook erg verheugd over het feit dat de snelheid van implementeren nog hoger lag dan we vooraf hadden gecalculeerd. We hebben een dag sneller dan gepland een compleet systeem kunnen opleveren. Ook onze tweede implementatie van de SAP Business One Starter Package is wederom één dag sneller dan gepland gereed.”

Klaas Scheffer, Directeur bij VenloPack:

“Domani Business Solutions heeft haar toezeggingen meer dan waargemaakt. Met SAP Business One heb ik nu volledige bedrijfssoftware voor al mijn processen waarmee ik door kan groeien. En dat voor een investering die ik binnen een half jaar terugverdien.”