Eerste SAP store door Domani Business Solutions

Domani Business Solutions verstevigt positie met verkoop SAP Business One via webshop.

Venlo, 2 augustus 2012 – SAP Business One GOLD partner Domani Business Solutions uit Venlo opende vandaag als eerste wereldwijd een complete SAP web winkel voor de verkoop van SAP software en aanverwante producten.

Sinds midden vorig jaar wordt SAP Business One standaard uitgeleverd met een Starter Package editie. Dit is een vooraf ingerichte ERP-oplossing voor het midden en klein bedrijf. Indien gewenst kan deze verder klant specifiek worden aangepast. Door het openen van een SAP-store neemt Domani Business Solutions de volgende stap en biedt zij het MKB de mogelijkheid de kant en klare oplossingen van SAP via een web winkel aan te schaffen en binnen korte tijd hiermee aan het werk te gaan.

Via de SAP-store worden naast de keuze tussen gewone SAP licenties en de volledige SAP cloud-licenties van SAP OnDemand, ook consultancy pakketten, documentatie en SAP-merchandise producten aangeboden.

Daarmee sluit SAP-Partner Domani Business Solutions als eerste aan op de sterk groeiende vraag van het MKB om direct en eenvoudig complete ERP-oplossingen aan te schaffen.

“SAP heeft met de lancering van SAP OnDemand voor SAP Business One antwoord gegeven op de grote vraag in de markt naar Cloud-oplossingen.”, aldus Luc van Alphen, Commercieel Directeur bij Domani Business Solutions, “In samenwerking met SAP en Treshold, leverancier van webshop ePages, hebben wij met onze SAP-kennis en MKB-ervaring de totaaloplossing gereed gemaakt voor verkoop via SAP-store.nl. En uiteraard blijven wij persoonlijk bij onze klanten betrokken. Het is en blijft tenslotte de software waar alle bedrijfsprocessen in plaatsvinden.”

Jeroen Verhoeven, Directeur bij Treshold: “Wij werken dagelijks met SAP Business One gebruikers die via een ePages webshop haar eigen producten verkopen. De vraag om te integreren met SAP Business One neemt sterk toe, evenals de vraag naar Cloud. Samen met Domani Business Solutions kunnen we nu onze zijde ook invulling geven en tonen hoe eenvoudig dit kan.”