Elvy

Elvy-domanibs-partner

Elvy sluit naadloos aan op uw SAP-software en stelt u in staat uw bedrijfsprocessen te vereenvoudigen, te versnellen én te verbeteren, waardoor u soepel mee kunt met trends en ontwikkelingen als digitalisering, toenemende concurrentie en groeiende behoefte aan flexwerken bij uw medewerkers. Met andere woorden: het zorgt ervoor dat gescande documenten op de juiste plek in de juiste database terechtkomen. Wilt u meer weten over deze oplossing, lees dan hieronder verder.

Ontdek Elvy
Elvy is een slim en betaalbaar softwarepakket, dat uw inkomende documentstroom digitaliseert en automatiseert. Met andere woorden: het zorgt ervoor dat gescande documenten op de juiste plek in de juiste database terechtkomen. Een mooi voorbeeld: de software herkent facturen, boekt ze automatisch in en archiveert ze bijvoorbeeld in uw financiële pakket.

Elvy is eenvoudig te installeren, is apparaat onafhankelijk en communiceert probleemloos met verschillende financiële softwarepakketten. Eigenlijk zou je kunnen zeggen dat u met deze software een extra medewerkster in huis haalt. Een medewerkster die altijd beschikbaar is en op vriendelijke, efficiënte en betrouwbare wijze ervoor zorgt dat u uw documenten gemakkelijk en snel kunt terugvinden!

Verbetering van uw bedrijfsprocessen
Elvy heeft verschillende modules. Zo is er Document Scanning,  Inkomend Factuurregister, maar ook Onkosten Declaratie en Kostenbeheersing & Verplichtingen. Al deze modules op zichzelf vormen al een enorme verrijking voor uw bedrijfsprocessen. De echte voordelen van Elvy komen echter in zicht zodra u twee of meerdere modules gebruikt.

Neem bijvoorbeeld Document Scanning en het Inkomend Factuurregister. Als u beide modules heeft wordt binnen uw organisatie uw complete factuurstroom gedigitaliseerd. Van het inboeken en het opslaan van facturen, tot het fiatteren en het uiteindelijk vrijgeven tot betaling van de factuur gebeurd volledig digitaal.

U bent in staat uw bedrijfsprocessen te vereenvoudigen, te versnellen én te verbeteren, waardoor u soepel mee kunt met trends en ontwikkelingen op het gebied van digitalisering, toenemende concurrentie en de groeiende behoefte aan flexwerken van uzelf en uw medewerkers.

 

Volgend artikel: In 7 stappen naar een Intelligent Enterprise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.