#11 Geblokkeerde gebruikers filteren

Tip #11 | Geblokkeerde gebruikers filteren in SAP Business One 10.0

10-11-2020

Wilt u geblokkeerde gebruikers filteren uit de overzichten licentiebeheer en bevoegdheden? Dit kan in SAP Business One 10.0.

Een gebruiker blokkeren? Dit doet u:

  • Op de gebruiker, door het vinkje geblokkeerd aan te zetten en te actualiseren

Deze gebruiker komt echter nog wel steeds voor in de overzichten van licentiebeheer en de bevoegdheden. Dit kan tot verwarring kan leiden en daarom is in versie 10 van SAP Business One de functie ‘vergrendelde gebruikers verbergen’ om de overzichten op te schonen bij licentiebeheer en bevoegdheden.

SAP Business One

SAP Business One beschikt standaard over de modules: Financieel, Verkoop, Inkoop, Voorraadbeheer, Service, Productie en Project management.

Daarnaast ondersteunt het moeiteloos nieuwe innovaties op het gebied van Business Intelligence (BI), Big Data, Machine Learning en Internet of Things (IoT).

Hands on SAP Business One training

Is er binnen uw organisatie behoefte om de kennis over het systeem op te frissen of boosten? Boek dan onze basis training SAP Business One voor uw medewerkers.

Tijdens een intensieve cursusdag (8 uur) worden alle basishandelingen en functies behandeld. Uw users zullen hierna efficiënter werken en het gebruikersplezier neemt toe.