Gouden Quality Award Innovation voor Allego en Domani Business Solutions

Voor de eerste keer wint een SAP Business One project de prestigieuze SAP Quality Award Innovation

Venlo, 17 september 2015. Tijdens de jaarlijkse SAP Quality Award uitreiking spreekt SAP haar erkenning uit over de excellente SAP-projecten welke de beste kwaliteit in planning en uitvoering kennen en daarmee significante waarde toevoegen aan hun organisaties. SAP-klant Allego en SAP-partner Domani Business Solutions ontvangen een gouden award voor de innovatieve cloud-oplossingen tijdens de implementatie van SAP Business One on HANA en de Mobile toepassing.

SAP Quality Award Innovation voor SAP Business One project is groot compliment.

Dit is de eerste keer dat een implementatie van SAP Business One deze prestigieuze waardering weet te verwerven. Allego en Domani Business Solutions ontvingen dit grote compliment in de categorie Innovatie. Door de toepassing van de beste mix van alle beschikbare innovaties wisten de teams dit niveau te bereiken.

De implementatie bestond uit SAP Business One met de volledige SAP HANA InMemory database, toepassing van hosting en cloud en de eerste Coresuite Mobile implementatie op SAP HANA wereldwijd.

Eerste SAP Business One implementatie ter wereld

In 2012 implementeerde Domani Business Solutions al als eerste in de wereld SAP HANA en voor 2014 ontving Domani Business Solutions van SAP de Innovatie Adoptie Award voor het succes en kwaliteit welke zij met SAP HANA heeft weten te bereiken. Redenen voor de toekenning van de eerste plaats voor de SAP Quality Award in 2015 waren het succesvol implementeren van SAP HANA oplossingen in het MKB en bij vestigingen van de grote SAP-klanten. Domani Business Solutions wist deze uitmuntende resultaten te behalen door vast te blijven houden aan de ingezette marktstrategie en te investeren in de kennis van haar medewerkers in SAP Business One en de nieuwste technologieën van SAP.

Werk met alle betrokken partijen als één team

“Vanaf de eerste dag van een project dienen de betrokken partijen als 1 team samen te werken. Dat wordt vaak vergeten.”, aldus Katja Heurckmans, CEO van Domani Business Solutions. “Natuurlijk heb je structuur en regels nodig om een implementatie van ERP succesvol te laten verlopen. Maar je hebt te maken met mensen. Een team van mensen die elkaar bij de start nog niet kennen en toch samen een opdracht moeten realiseren. Dat is waar het om gaat!”

“De klik met de aankomende klant is hetgeen waar wij vanaf het eerste contact naar kijken. Als je die niet hebt, is een goede samenwerking op lange termijn bijna onmogelijk.”, voegt Luc van Alphen, CCO van Domani Business Solutions, er aan toe.

Nieuwe technologieën en korte doorlooptijd zijn kritische factoren

“Het was een mooie uitdaging. Nieuwe technologieën en een korte doorlooptijd waren de kritische factoren in het behalen van onze kwalitatieve doelstellingen. Nu zijn we helemaal klaar voor onze toekomst.” Zegt Marc Diks, IT-manager van Allego. “Wij zijn enorm trots op het behalen van deze waardering. Onze complimenten gaan met name uit naar onze organisatie, maar zeker ook naar de teams van Domani Business Solutions en het team van SAP Business One.”

“Het partnerkanaal is voor ons van cruciale waarde. Dankzij de inzet van onze partners hebben zij de innovatiekracht van tal van organisaties weer weten te versterken. Via deze partner awards uiten wij dan ook onze waardering voor hun inzet, betrokkenheid en de successen die zij hebben bereikt” aldus Jeffrey Raskeyn, Director General Business & Partner Ecosystems.

Lees hier het persbericht van SAP Nederland