Heeft u de formulierinstellingen ingesteld?

formulierinstellingen-sap-business-one-domanibs

Heeft u de formulierinstellingen ingesteld?

Ieder mens is anders; een hele wereld van gedachten, overtuigingen, gewoonten en voorkeuren. Deze verschillen worden ook weerspiegeld in de manier waarop we werken. Sommigen van ons loggen in en beginnen onmiddellijk met het uitvoeren van onze taken. Anderen nemen de tijd voor het maken van aanpassingen om de efficiëntie van de gebruiker te verhogen en de bedrijfsbehoeften beter te ondersteunen.

In welke groep u zich ook bevindt, SAP Business One nodigt u uit om het beste uit uw dag te halen met behulp van het formulier ‘instellingen’. Om het formulier te openen, klikt u op het pictogram “Formulierinstellingen” in de werkbalk.

menupad-domanibs-sapbusinessone

Onderstaand scherm komt tevoorschijn.

formulierinstellingen-sap-business-one-domanibs

Het formulier dat beschikbaar is voor de meeste vensters in SAP Business One stelt u in staat om de instellingen te definiëren die moeten worden toegepast op het gegeven document, de transactie, de stamgegevens of de rapportage. U kunt de weergegeven kolommen en hun volgorde wijzigen, de verkoopmedewerker automatisch aan het document toewijzen, etc. De instellingen die u maakt, worden voor u opgeslagen en worden vanaf nu toegepast tot u ze opnieuw wijzigt.

Beschikbaar bij SAP Business One, versie voor SAP HANA en SAP Business One.