Hoe lost Artificial Intelligence uitdagingen op uit alle industrieën?

artificial-intelligence-domanibs

We bevinden ons op een keerpunt in het informatietijdperk. De enorme hoeveelheid gegevens die onze apparaten, sensoren en het internet of Things (IoT) produceren, blijft groeien. Om deze gegevens om te zetten in bruikbare inzichten en om efficiëntie te bereiken is Artificial Intelligence (AI) nodig.

Ongeacht in welke branche u zich bevindt, de potentie van AI is enorm. Machine learning en rule-based analyses bieden verschillende voordelen. Vindt nieuwe manieren om uw kosten te verlagen, creëer efficiëntie en optimaliseer uw werkomgeving. Steeds meer aspecten van ons leven genereren enorme hoeveelheden data. Het is onvoorstelbaar dat AI de context uit deze data begrijpt en hieruit zinvolle inzichten uittrekt, zodat bedrijven betere beslissingen kunnen nemen en hun verkoop kunnen verbeteren.

SAP Analytics Cloud legt de data bloot zodat u data gedreven beslissingen kunt nemen. Het platform maakt gebruik van rijke datavisualisaties met een intuïtieve gebruikersinterface, zodat u contextueel inzicht en situationeel bewustzijn van uw operations kunt verwerven om intelligente beslissingen te nemen.

SAP Analytics Cloud maakt gebruik van machine discovery om inzichten uit uw gegevens te onthullen. U bent in staat om:

  • Belangrijke invloeden van uw KPI’s te ontdekken zoals inkomen, omzet en productiviteit.
  • Interactieve grafieken en tabellen te ontdekken die automatisch gegenereerd zijn op basis van uw query.
  • Tijdreeksvoorspellingen te creëren om toekomstige resultaten te voorspellen op basis van historische gegevens.

Heeft u er genoeg van om steeds te moeten wisselen tussen oplossingen voor analytics? SAP Analytics Cloud brengt alle functionaliteit voor analytics samen op één SaaS-platform. Inclusief planning, predictive analytics en business intelligence (BI). U houdt altijd zicht op de context, waardoor u tijd bespaart met plannen, analyseren, voorspellen en samenwerken. Profiteer daarnaast van een intuïtieve en eigentijdse user experience.

Ontdek nu de nieuwe generatie van Cloud Analytics. Wij helpen u graag verder, neem vrijblijvend contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.