Welkom bij Domani Business Solutions
#1 SAP Business One Partner

Domani Business Solutions

Domani realiseert met SAP Business One branchespecifieke ERP-trajecten in het MKB. Complete oplossingen inclusief add-ons, innovaties en cloud services. Van advies (blueprint) en implementatie tot onderhoud en support. 

Bij Domani Business Solutions werkt een vast team experts. Gecertificeerde SAP consultants met diepgaande kennis over de nieuwste innovaties, cloud oplossingen en SAP-systemen. Met een uitgebreide kennis van branches en processen transformeren zij automatisering het hart van iedere groeiende onderneming.

Wij faciliteren effectiever en efficiënter werken

Het is ons doel om bedrijven in het midden- en kleinbedrijf te helpen aan stuurinformatie. Dit doen wij door het geven van inzicht en overzicht in álle accurate bedrijfsprocessen. Hierdoor werken bedrijven effectiever en efficiënter.

Met SAP Business One als kern van het bedrijf, kennen ondernemers altijd de actuele stand van zaken. Zij hebben direct inzicht in de laatste status van productie, in- en verkoop, logistiek en administratie. Ondernemers krijgen inzicht en houden overzicht.

Een team van no-nonsense aanpakkers

Eerlijkheid en duidelijkheid, dat is waar Domani Business Solutions voor staat en wat al haar medewerkers uitdragen. Zeg wat je doet, en doe wat je zegt.

Door intensief met onze klanten mee te denken, en rechtuit te bespreken wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn, ondersteunen wij vele bedrijven in het MKB.

Dat Domani Business Solutions om haar inzet bij klanten gewaardeerd wordt, blijkt uit de vele Awards die wij afgelopen jaren in ontvangst mochten nemen. Wij zijn daarbij ontzettend trots op onze hoge klanttevredenheid.

Uitgebreide proceskennis binnen verschillende branches

Alle consultants van Domani Business Solutions beschikken over een gedegen kennis over de processen binnen verschillende branches. Zij kennen de uitdagingen van bedrijven binnen de (technische) groothandel, productie, retail en field services industrie.

Onze consultants verdiepen zich voortdurend in de nieuwste technologieën. Zo kunnen zij klanten van Domani Business Solutions ook optimaal adviseren op het gebied van Business Intelligence (BI), Big Data, Machine Learning en Internet of Things (IoT).

#1 SAP Business One Partner

Vanaf het moment dat SAP Business One op de Nederlandse markt werd geïntroduceert, adviseren en implenteren wij deze krachtige ERP oplossing voor het midden- en kleinbedrijf.

Waarom PBM Express koos voor SAP Business One

  • SAP Business One is erg gebruiksvriendelijk en laagdrempelig
  • SAP Business One sluit goed aan bij de processen van PBM Express
  • SAP Business One is zeer flexibel waardoor uitzonderingen in het process mogelijk zijn
  • De implementatie en migratie naar SAP Business One waren binnen een korte tijd te realiseren


Onze werkwijze

Eerlijk en helder. Dat is waar Domani Business Solutions voor staat. Wie binnen het MKB zijn bedrijf wil automatiseren kan rekenen op een goed advies. Wij helpen ondernemers om de verschillende bedrijfsprocessen samen te brengen binnen één krachtig ERP systeem.

Werken bij Domani 

Werken bij Domani Business Solutions betekent werken aan interessante projecten bij mooie organisaties. Je bent onderdeel van een team gemotiveerde collega’s. Samen helpen we klanten bij het realiseren van succes. Wil je ook werken bij Domani?