Wij ondersteunen uw transformatie naar een Intelligent Enterprise!

Een bloeiende bedrijvengroep vol software experts

Domani Business Solutions maakt sinds 2021 deel uit van de Ando Group. Met verschillende organisaties uit deze groep levert het bedrijf services aan de markt. Momenteel opereren al deze bedrijven nog onder hun ‘oude’ vertrouwde namen in de markt. In de toekomst komt daar verandering in.

Gebundelde krachten sinds 2021

Het is 2021 als Domani Business Solutions en de Belgische software aanbieder Anrova Solutions de krachten bundelen. Dit gebeurt met steun van investeringsmaatschappij Capital A. Het in Dordrecht gevestigde Zeibur wordt eind 2022 aan de groep toegevoegd. Hierdoor ontstaat een omvangrijke groep ERP specialisten die klanten gezamenlijk ondersteunt bij de transformatie naar een Intelligent Enterprise.

Document automation

Ook Smartdocs en RecoMatics behoren tot de Ando groep. Deze organisaties zijn beiden gespecialiseerd in software oplossingen voor document automation. 

Eén van de grootste SAP MKB aanbieders

Door fusies en overnames is de Ando Group inmiddels één van de grootste SAP MKB-aanbieders op de Nederlandse en Belgische markt. 

Onze experts staan voor u klaar!

Katja Heurckmans, CEO Domani Business Solutions, en Kris Adriaenssens, Groeps CEO van de ANDO Group

Wij faciliteren efficiënter en effectiever samenwerken

Het is ons doel om bedrijven in het midden- en kleinbedrijf te helpen aan stuurinformatie. Dit doen wij door het geven van inzicht en overzicht in álle accurate bedrijfsprocessen. Hierdoor werken bedrijven effectiever en efficiënter.

Met SAP Business One als kern van het bedrijf, kennen ondernemers altijd de actuele stand van zaken.

Zij hebben direct inzicht in de laatste status van productie, in- en verkoop, logistiek en administratie. Ondernemers krijgen inzicht en houden overzicht.

Domani Business Solutions, SAP Business One Partner van het eerste uur!

Vanaf het moment dat SAP Business One op de Nederlandse markt wordt geïntroduceerd, implementeren wij deze software. We combineren SAP Business One met krachtige add-ons en innovatieve cloud services. Zo realiseren wij branche specifieke ERP-oplossingen voor het MKB.

Bij Domani Business Solutions werkt een vast team experts. Gecertificeerde SAP Business One consultants met diepgaande kennis over de nieuwste innovaties, cloud oplossingen en SAP-systemen. Daarnaast bezitten zij een uitgebreide kennis van branches en processen waarmee zij automatisering transformeren tot het hart van iedere groeiende onderneming.

Een team van no-nonsense aanpakkers

Eerlijkheid en duidelijkheid, dat is waar Domani Business Solutions voor staat en wat al haar medewerkers uitdragen. Zeg wat je doet, en doe wat je zegt.

Door intensief met onze klanten mee te denken, en rechtuit te bespreken wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn, ondersteunen wij vele bedrijven in het MKB. Het samenbrengen van verschillende bedrijfsprocessen binnen één krachtig ERP systeem is onze core-business. Zoekt u een betrouwbare SAP Busines One Gold Partner? Domani Business Solutions Automatiseert het MKB!

 

Klantreferenties en Awards

Dat Domani Business Solutions om haar inzet bij klanten gewaardeerd wordt, blijkt uit de vele referenties en prachtige SAP Awards die wij afgelopen jaren in ontvangst mochten nemen. Wij zijn ontzettend trots op onze hoge klanttevredenheid en doen er alles aan om, iedere klant -steeds opnieuw- de allerbeste service te bieden.

Uitgebreide proceskennis binnen verschillende branches

Alle consultants van Domani Business Solutions beschikken over een gedegen kennis van processen binnen verschillende branches. Zij kennen de uitdagingen van bedrijven werkzaam in de (technische) groothandel, productie, retail en field services industrie.

Onze consultants verdiepen zich voortdurend in de nieuwste technologieën. Daarom kunnen zij  u optimaal adviseren op het gebied van Business Intelligence (BI), Big Data, Machine Learning en Internet of Things (IoT). De meest optimale automatisering voor MKB en MKB+, daar mag u vanuit gaan wanneer u kiest voor een SAP Business One Gold Partner!

#1 SAP Business One Gold Partner

Vanaf het moment dat SAP Business One op de Nederlandse markt werd geïntroduceerd, adviseren en implementeren wij deze krachtige ERP oplossing voor het midden- en kleinbedrijf.

Waarom kiezen ondernemers -wereldwijd- voor SAP Business One? Wat maakt deze software de meest krachtige ERP automatisering voor het MKB? Hoor het van collega vakgenoten.

Zij werken dagelijks met de software en roemen de efficiency, flexibiliteit, traceerbaarheid,  controle en inzicht die het systeem hen geeft.

Onze belofte als SAP Business One Gold Partner

Eerlijk en helder advies, dat is waar Domani Business Solutions voor staat. Wie zijn bedrijf binnen het MKB automatiseert, kan dan ook rekenen op een professioneel advies van de experts van Domani Business Solutions.

Wij ondersteunen ondernemers in het MKB al vanaf de allereerste introductie van SAP Business One op de Nederlandse markt. Het samenbrengen van verschillende bedrijfsprocessen binnen één krachtig ERP systeem is onze core-business. Zoekt u een betrouwbare SAP Business One Gold Partner? Domani Business Solutions automatiseert het MKB!

Werken bij Domani 

Werken bij Domani Business Solutions betekent werken aan interessante projecten bij mooie organisaties. Je bent onderdeel van een team gemotiveerde collega’s.

Samen helpen we klanten bij het realiseren van succes; geoptimaliseerde efficiente bedrijfsprocessen met als kern van de automatisering SAP Business One. Wil je ook werken bij Domani?