Partners

Samen met onze Partners zorgen wij voor een complete bedrijfsoplossing die het beste resultaat biedt binnen uw branche.

Bent u op zoek naar een branche specifieke inrichting of wilt u de bedrijfsprocessen van uw onderneming verder optimaliseren? Onderstaande professionele organisaties leveren een waardevolle aanvulling op uw ERP-systeem. Wij adviseren u graag!

SAP

Domani Business Solutions heeft een jarenlange samenwerking met SAP. Sinds de allereerste introductie van SAP Business One op de Nederlandse markt adviseert en implementeert Domani Business Solutions deze krachtige ERP bedrijfssoftware en aanvullende innovatieve (cloud) software. Al in januari 2012 kregen wij de status SAP Gold Partner. U mag dan ook rekenen op professioneel en kundig advies!

Boyum IT

Boyum IT is een SAP Business One add-on partner die klanten wereldwijd voorzien van resultaatgerichte en probleemoplossende oplossingen. Het bedrijf biedt gebruikers een goede en veilige IT-oplossing met een hoge betrouwbaarheid.

Bumbal

Bumbal is de efficiënte transport oplossing voor het MKB. Betaalbaar, eenvoudig te gebruiken en vooral erg slim. Met deze software worden snel en geautomatiseerd transport & routes gepland. Daarnaast kunnen (automatisch) bezorg- en serviceafspraken gemaakt worden. Inclusief track & trace.

coresystems

Coresystems

Coresystems biedt innovatieve oplossingen voor Field Service Management. Dit platform is speciaal ontwikkeld voor monteurs en service medewerkers. Hiermee halen & verwerken zij eenvoudig, snel en real-time alle benodigde informatie.

Elvy

De koppeling tussen Elvy en SAP Business One is volledig geïntegreerd en real-time. Er is hierdoor geen vertraging tijdens het verwerken van een boeking vanuit Elvy naar uw administratie. U heeft op ieder moment een up-to-date overzicht en inzicht.

transsmart

Transsmart

Transsmart is met de shipping module eenvoudig gekoppeld met SAP Business One. De module maakt het eenvoudig om pakbon informatie direct aan te melden bij de verschillende vervoerders die u bij Transsmart ingericht heeft. Met de geïntegreerde printoplossing rollen de juiste labels en documenten automatisch uit uw printer rollen.

Trimergo

Voor industriële projectbedrijven zorgt Timergo voor een bedrijfsbrede oplossing, waarmee men de projecten, logistiek en planning kan aansturen. Het is hun passie om optimale project ERP-software te leveren. Software die haar klanten grip biedt op projecten waardoor hogere marges worden behaald. Projectfocus, flexibiliteit, ergonomie vormen hierbij het uitgangspunt.

Baboem

Baboem is onze intermediair in Suriname. Met ruim 15 jaar ERP ervaring een stabiele en professionele gesprekspartner voor bedrijven in de Caraïben. Naast solide kennis over SAP Business One, en al haar aanvullende producten en diensten, adviseert Baboem ook over projectmanagement, changemanagement en trainingen.

Kom in contact

Wilt u vrijblijvend weten welke SAP oplossing het beste past bij uw type organisatie & budget?
Neem dan contact op met een SAP specialist van Domani Business Solutions.