Partners

De complete totaaloplossing binnen uw branche. Daar zorgen wij voor, samen met onze partners.

Onderstaande professionele organisaties leveren een waardevolle aanvulling op uw ERP-systeem wanneer u op zoek bent naar een branche specifieke oplossing. Met de beste geavanceerde oplossingen voor uw branche bespaart u tijd en geld. Samen met de partners op deze pagina maken wij het verschil in het MKB.

SAP

Wij hebben een jarenlange samenwerking met SAP. Sinds de introductie van SAP Business One op de Nederlandse markt adviseert en implementeert Domani Business Solutions deze krachtige ERP bedrijfssoftware en aanvullende innovatieve (cloud) software. Wij bezitten sinds januari 2012 de status SAP Gold Partner.

Boyum IT

Boyum IT is een SAP Business One add-on partner die klanten wereldwijd voorzien van resultaatgerichte en probleemoplossende oplossingen. Boyum IT biedt professionele gebruikers een goede en veilige IT-oplossing met een hoge betrouwbaarheid.

Bumbal

Bumbal is de efficiënte transport oplossing voor het MKB. Betaalbaar, eenvoudig te gebruiken en vooral erg slim. Met deze software worden snel en geautomatiseerd transport & routes gepland. Daarnaast kunnen (automatisch) bezorg- en serviceafspraken gemaakt worden. Inclusief track & trace.

coresystems

Coresystems

Coresystems biedt innovatieve oplossingen voor Field Service Management. Dit platform is speciaal ontwikkeld voor monteurs en service medewerkers. Hiermee halen & verwerken zij eenvoudig, snel en real-time alle benodigde informatie.

Elvy

De koppeling tussen Elvy en SAP Business One is volledig geïntegreerd en real-time. Er is hierdoor geen vertraging tijdens het verwerken van een boeking vanuit Elvy naar uw administratie. U heeft op ieder moment een up-to-date overzicht en inzicht.

Enterpryze

Enterpryze voor SAP Business One. Gebruik de nieuwste cloud en mobiele technologie voor het realtime beheren en onderhouden van uw Pipeline en Sales, CRM en service, Real-time rapporten. SAP Business One systeem. 

Optimact

De Saas-producten van Optimact helpen bedrijven bij het optimaliseren van de Supply Chain Planning. Denk hierbij aan o.a. Demandplanning, Voorraadbeheer, Distributie-/productieplanning, S&OP en Supply Chain Analytics. 

Produmex

Produmex biedt een geïntegreerde supply chain oplossingen met betrekking tot productie, magazijn management en traceerbare oplossingen voor SAP Business One.

 

Supply Chain Profs

Levert diensten en oplossingen voor integraal beheer van supply chain processen. Het SaaS-platform ondersteunt o.a. voorraadbeheer, demand-planning, distributieplanning en productieplanning. Ook worden S&OP en Supply Chain Analytics ontsloten.

 

transsmart

Transsmart

Transsmart is met de shipping module eenvoudig gekoppeld met SAP Business One. De module maakt het eenvoudig om pakbon informatie direct aan te melden bij de verschillende vervoerders die u bij Transsmart ingericht heeft. Met de geïntegreerde printoplossing rollen de juiste labels en documenten automatisch uit uw printer rollen.

Trimergo

Voor industriële projectbedrijven zorgt Timergo voor een bedrijfsbrede oplossing, waarmee men de projecten, logistiek en planning kan aansturen. Het is hun passie om optimale project ERP-software te leveren. Software die haar klanten grip biedt op projecten waardoor hogere marges worden behaald. Projectfocus, flexibiliteit, ergonomie vormen hierbij het uitgangspunt.

Baboem

Baboem is onze intermediair in Suriname. Met ruim 15 jaar ERP ervaring een stabiele en professionele gesprekspartner voor bedrijven in de Caraïben. Naast solide kennis over SAP Business One, en al haar aanvullende producten en diensten, adviseert Baboem ook over projectmanagement, changemanagement en trainingen.

Kom in contact

Wilt u vrijblijvend weten welke SAP oplossing het beste past bij uw type organisatie & budget?
Neem dan contact op met een SAP specialist van Domani Business Solutions.