Dierendag

Hond-op-kantoor

Dierendag

Hond op kantoor

Het wondermiddel tegen stress en burn-outs is een kwispelende viervoeter onder het bureau. Wordt jouw hond ook gezien als een collega? Bij Domani Business Solutions wel! Waarom? Het verhoogt de moraal en productiviteit, leidt tot gelukkigere werknemers, lagere afwezigheid en zelfs tot betere relaties tussen collega’s. Fijne dierendag!

 

Domani Business Solutions staat voor eerlijkheid, duidelijkheid en eenvoud. Onze kernwaarden ziet u elke keer terug tijdens het gehele proces en begint bij het verkooptraject. Heeft u belangstelling voor onze oplossingen, dan kunt u rekenen op een betrouwbaar advies. Met bijna 30 jaar SAP-ervaring en nog steeds vooraanstaand SAP Innovatie-partner staan onze medewerkers dagelijks met enthousiasme voor u klaar. Wij halen dan ook veel voldoening uit uw verbeterde bedrijfsresultaten.

Samen met een van onze medewerkers zal u in een of meer persoonlijke gesprekken bepalen hoe SAP Business One zal functioneren binnen uw bedrijfssituatie. Domani BS is een ervaren specialist in verkoop, implementatie en support van SAP Business One, SAP Business byDesign, SAP Hybris CEC (Cloud for Customer – C4C) en SAP S/4 HANA. U zult zien dat het systeem een goede aanvulling is bij uw bedrijfsvoering. En wat niet kan, daar zijn we ook duidelijk in!

Na de demonstratie volgt een nauwkeurig onderzoek naar de bedrijfsprocessen binnen uw organisatie. Tijdens deze fase wordt in overleg met u een beschrijving gemaakt van SAP Business One zoals het in uw organisatie moet functioneren. U ontvangt een rapport waarin het resultaat van het vooronderzoek staat beschreven inclusief de gemaakte afspraken. Dit rapport omvat een volledige Fit/Gap analyse, waardoor u voor het tekenen van een contract weet waar u aan toe bent. Geen verrassingen en nuanceverschillen achteraf, maar vooraf helderheid!

“Zeg wat je doet en doe wat je zegt!”

Bij akkoord van het vooronderzoek ondertekenen wij samen het contract en gaan wij over tot de implementatie. Tijdens de implementatie en de live gang zal er altijd een consultant aanwezig zijn, zodat direct op vragen en mogelijke knelpunten gereageerd kan worden. Om duidelijk draagvlak te creëren bij het ondersteunen van uw gebruikers.

Domani BS is volledig uitgerust om de vertaalslag te maken van de bedrijfsprocessen naar uw ERP systeem. Tevens zijn wij de enige SAP Gold partner in de Benelux welke alle 3 de ERP-systemen van SAP aanbiedt. Dit dankzij onze jarenlange ervaring en brede expertise.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.