Twee SAP Business One Awards voor Domani Business Solutions in 2021

Hoogste score klanttevredenheid over 2021 gaat wederom naar Domani Business Solutions!

Ieder jaar beloont SAP Nederland de best presterende Partners met de SAP Partner Awards. Ook voor 2021 werden deze Award uitgereikt.  

Venlo, 17 mei 2022 – Domani Business Solutions ontvangt twee SAP Business One Partner Awards voor 2021. De Award Net New Name en de Award Customer Satisfaction.

Onaangekondigd, en daardoor voor het team een complete, ontzettend aangename, verrassing! Afgelopen vrijdag 13 mei 2022 ontvingen wij, uit handen van Marc Tiggeler, Channel Sales manager SAP Business One BeNeLux, twee SAP Business One Awards voor 2021.

Domani bracht vorig jaar de meeste –nieuwe– SAP Business One klanten aan, en wint daarom de Net New Name Award. Daar zijn we trots op. Onze adviseurs doet er alles aan om de meerwaarde van SAP Business One, de ERP voor middelgrote bedrijven, zo helder mogelijk te presenteren. 

Maar vooral de Award Customer Satisfaction zorgde voor een oorverdovend gejuich vanuit het team. We glunderden, high-five-den en proostten een vrijdagmiddagborrel lang, omdat we deze Award wéér wisten te bemachtigen. Voor de zesde keer!

Het is deze Award Hoogste Score Klanttevredenheid, waarvoor wij iedere dag net dat stapje extra zetten en waarom wij niet rusten voordat onze klanten 100% tevreden zijn. 

We zijn ontzettend trots op onze trouwe klanten en de prachtige implementaties en innovaties die we bij hen mogen verzorgen. Dat zij onze dienstverlening wederom als hoogste waarderen, zorgt ervoor dat wij iedere dag met heel veel plezier aan het werk gaan.