Hulshof Protein Technologies Live met SAP Business One!

HulshofProteinTechnologies-live-domanibs

Hulshof Protein Technologies is afgelopen maandag live gegaan met SAP Business One!

Over Hulshof Protein Technologies B.V.
Hulshof Protein Technologies B.V. produceert Collapro. Collapro is een pure, oorspronkelijke collageen vezel, gemaakt van kwaliteit runder split huiden, korst van varkensvlees, kip huiden en vis huiden. Collapro heeft een hoog functioneel eiwit en kan worden gebruikt in allerlei toepassingen waar vlees verwerkt wordt.
Collapro heeft uitstekende bindende kwaliteiten die niet alleen het rendement van producten verbeterd maar ook de textuur van het product. Daardoor laat het product zich makkelijker snijden. Met Collapro kunnen non-vlees additieven worden verminderd, waardoor het zeer geschikt is voor clean label producten.
Collapro biedt een divers assortiment van hoge functionele dierlijke eiwitten in verschillende deeltjesgrootte.

Hulshof Protein Technologies B.V. & SAP Business One
Hulshof Protein Technologies B.V. werkte tot voor kort met een Baan applicatie die zwaar verouderd was en niet meer paste bij de huidige werkwijze van Hulshof Protein Technologies B.V..
Na een uitvoerig selectieproces heeft Hulshof Protein Technologies gekozen voor SAP Business One in combinatie met Domani Business Solutions B.V als implementatie partner.
De bedrijfsgrootte van Hulshofs Protein Technologies B.V. is momenteel totaal 30 man waarvan 15 SAP Business One gebruikers zijn.

SAP Business One zal de business ondersteunen op alle deelprocessen
Te weten: Productie, Verkoop, Inkoop, Magazijn en Financieel.

Tenslote zal er bij Hulshof Protein Technologies B.V. geen software draaien maar wordt er volledig vanuit de private Cloud gewerkt.


website Collapro (onderdeel Hulshof Protein Technologies):

http://www.collapro.com/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.