It’s Simple: The answer is SAP HANA

SAP HANA - Dinosaurus

It’s Simple: The answer is SAP HANA

Hoe analyseer ik honderden streams van mijn bedrijfsgegevens in real-time, zodat ik patronen kan ontdekken die we nog nooit eerder hebben gezien?

Hoe krijg ik sneller inzicht in de behoefte van mijn consumenten?

Hoe optimaliseer ik de gegevens van mijn leveranciers, zodat ik de meeste recente informatie binnen handbereik heb voordat Nathan zich realiseert dat hij een groene rex doodle wil hebben en dat wij deze beschikbaar hebben.

 

 

SAP HANA is een in-memory data- en applicatieplatform dat werkelijk realtime ondernemen mogelijk maakt. Vereenvoudig Big Data en analytics en applicaties dankzij één enkel platform met één versie van uw data.

Wat maakt deze SAP oplossing nu zo uniek? Technici van SAP en Intel® hebben de scansnelheid van een in-memory database in SAP HANA op verschillende Intel CPU-processoren getest. Daarbij werd een resultaat behaald van 3,19 miljard symboolscans per seconde per core. SAP HANA is een krachtig platform voor big data-analyses waarmee u verschillende soorten data snel kan laden en analyseren. De oplossing werkt moeiteloos met data uit niet-traditionele, ongestructureerde bronnen zodat u een compleet beeld krijgt van de onderneming. Een SAP applicatie-ontwikkelteam draaide een simulatie met klantgegevens afkomstig uit een dataset van 100 miljoen regels aan boekhoudgegevens. Het resultaat? De totale dataopslag werd verkleind met een factor 37. SAP HANA is on-premise, in de cloud en voor hybride omgevingen verkrijgbaar. Het cloudaanbod varieert van de eenvoudige basis tot uitgebreide managed cloud-oplossingen voor essentiële bedrijfsprocessen en ERP-applicaties. SAP HANA is een open platform dat het mogelijk maakt duizenden third-party applicaties op hardware van negen toonaangevende partners te draaien. Het cloudaanbod wordt geleverd via externe hosting en via beheerpartners op drie continenten. SAP en haar partners hebben een nieuw record gehaald door het grootste data warehouse ter wereld te combineren met SAP HANA en SAP IQ. Het DW met 12,1 PB aan data (waarvan de helft gestructureerd) is vier keer zo groot als het vorige record. Wilt u meer over deze oplossing lezen, bekijk dan onze SAP HANA pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.