KAL-FIRE ZET ALS EERSTE SAP BUSINESS ONE POS IN

Kal-Fire kiest wederom voor de oplossing van Domani Business Solutions Venlo

20 november 2014 – Kal-fire gaat volgens SAP als eerste in de Benelux de SAP Business One POS (point of sale)-oplossing inzetten voor zijn retail-bedrijf in kachels en haarden. SAP heeft deze kassa-applicatie recentelijk aan de SAP Business One Suite toegevoegd. De nieuwe, zowel on premise als cloud-gebaseerde, pos-oplossing geeft Kal-fire nu ook controle over de voorraad, de transacties in de kassa, real-time inzicht in de cijfers en maakt een centraal beheer van artikelen, prijzen en klantgegevens mogelijk. Bovendien garandeert het een geïntegreerde proces-afhandeling en inzage tussen de groothandel en de retail van de haardenleverancier.

De implementatie wordt verzorgd door SAP partner Domani Business Solutions. ‘Binnen onze groothandel maakten we reeds gebruik van SAP Business One voor het inregelen van het (magazijn)beheer, de financiële administratie, inkoop, verkoop en distributie’, zegt Beijko van Melick, CEO bij Kal-fire. ‘We hebben ervoor gekozen hier nu ook de pos-oplossing voor het retail-bedrijf aan toe te voegen.’ Alles onder een dak De toegevoegde kassa-applicatie werkt op standaard pc en/of pos-systemen. Hiermee is het voor winkelmanagers mogelijk rapportages van transacties uit te draaien per filiaal, medewerker of kassa. Daarnaast beschikt de SAP oplossing over ondersteuning voor touch screen, barcode scanning en factuur uitdraaien, en over een overzichtelijk klantendisplay.

Bovendien biedt SAP Business One POS uitgebreide functies voor kassaldo’s, prijslijsten, artikelgegevens, voorraad en administratie per bedrijf, keten of filiaal. ‘Voor Kal-fire is het van belang dat de processen tussen het erp-systeem SAP Business One en het pos-systeem volledig geïntegreerd kunnen worden afgehandeld. Daarnaast moet de oplossing ook flexibel zijn om toekomstige veranderingen in de marktbenaderingen en nieuwe business-modellen eenvoudig te adopteren’, zegt Luc van Alphen, CCO bij Domani Business Solutions.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Note: Over Domani Business Solutions Domani Business Solutions heeft een uitstekend trackrecord op het gebied van (groot)handel, voorraad gestuurde- en klantorder gestuurde productie, logistiek, retail, zakelijke dienstverlening, onderhoud & reparatie, voedings- en chemie industrie, sports & entertainment en jarenlange ervaring met de diverse SAP systemen. Hierdoor zijn we niet alleen in staat SAP systemen te implementeren, maar kunnen wij u ook bij staan in uw vraagstukken met betrekking tot de optimalisatie van business processen. Het SAP Two-Tier model / SAP Subsidiary Concept wordt door Domani Business Solutions succesvol ingezet om wereldwijde vestigingen van de grote SAP klanten te ondersteunen met SAP Business One. Kijk voor meer informatie op www.domani-bs.nl Over SAP Business One SAP Business One is een betaalbare, gebruiksvriendelijke toepassing voor bedrijfsbeheer, speciaal ontwikkeld voor kleine en middelgrote ondernemingen en de vestigingen van grote SAP klanten welke SAP ECC – Business Suite of Business All-in-One. Met SAP Business One kunnen managers, medewerkers, klanten en partners samenwerken aan de groei van de onderneming. Het geïntegreerde systeem biedt een breed scala aan algemene, zakelijke functies, waaronder boekhouding, logistiek, productie, service management, relatiebeheer en managementrapportages. Via het integratie platform SAP B1i is standaard de integratie met SAP ECC voorzien, alsmede de integratie naar andere applicaties – bijvoorbeeld met webshops, leveranciers, klanten, enzovoorts – toepasbaar. SAP Business One is een gebruiksvriendelijk pakket, eenvoudig te installeren en snel operationeel. Over SAP Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP (NYSE: SAP) kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 263.000 klanten software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Meer informatie is beschikbaar op www.sap.com/businessone

Wilt u meer berichten lezen over onze klanten, bekijk dan onze persberichten pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.