Kostenindicatie binnen 1 minuut

Wat kost een SAP Business One implementatie?

Als uw bedrijf SAP Business One als ERP-oplossing overweegt, vraagt u zich ongetwijfeld af wat dit kost.

De exacte kosten, voor uw specifieke situatie, kunnen wij u hier niet geven. Een indicatie wél. Hiervoor gebruikt u de calculator. U krijgt  binnen één minuut een overzicht van de kosten die horen bij de implementatie van SAP Business One.

Een offerte volledig toegespitst op uw bedrijf maakt onze adviseur graag voor u na een persoonlijke afspraak.

Disclaimer
Alle prijzen in de calculator zijn in Euro en exclusief BTW. Ook zijn deze prijzen exclusief eventuele reis- en verblijfkosten van onze consultants. Op alle leveringen en diensten zijn de voorwaarden van Domani Business Solutions B.V. van toepassing.

Alle aangegeven prijzen zijn bepaald op basis van ervaring en geven een gemiddelde prijs in de door u aangegeven situatie aan, onder voorbehoud van type- en schrijffouten en op basis van de prijzen zoals bekend op het moment van bepalen van de hierbij behorende berekeningen.

Getoonde prijzen gelden als indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Onze werkwijze 

Eerlijk en helder advies. Dat is waar Domani Business Solutions voor staat. Wie zijn bedrijf binnen het MKB wil automatiseren kan rekenen op experts met jarenlange ervaring binnen verschillende branches.

Onze consultants beschikken over een grondige kennis over bedrijfsprocessen. Breng uw bedrijfsprocessen samen binnen één krachtig ERP systeem.

Experts met jarenlange ervaring

Domani Business Solutions helpt klanten in de Groothandel, Productie en Fieldservice bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Dit doen wij met expertise, advies, de nieuwste SAP software, cloud innovaties en innovatieve software toepassingen van onze partners.

Lees op onze referentie pagina wat het stroomlijnen van bedrijfsprocessen betekent voor onze klanten.