Krijg meer controle op uw gehele Supply Chain.

Supply-chian

SAP Business ByDesign helpt fabrikanten en distributeurs betere controle te krijgen over hun hele supply chain. Dit leidt tot meer operationele efficiëntie, betere klanttevredenheid en een verhoogde winst. Bekijk hoe deze oplossing een verschil in uw bedrijf kan maken.

 

SAP Business ByDesign: cloud-based ERP voor middelgrote ondernemingen en dochterondernemingen

Beheer uw hele bedrijf met één enkele ERP-oplossing in de cloud: SAP Business ByDesign. Deze complete en geïntegreerde SaaS-suite is ideaal voor middelgrote bedrijven en voor dochterondernemingen van grote bedrijven. De oplossing ondersteunt onder andere uw processen op het gebied van accounting, HR, inkoop, verkoop, klantenservice en supply chain management.

Waarom SAP Business ByDesign?

Deze cloudsoftware ondersteunt alle aspecten van de bedrijfsvoering, van finance tot CRM en biedt altijd en overal toegang via vrijwel elk apparaat. De oplossing helpt middelgrote bedrijven nieuwe kansen te benutten en de groei te versnellen. Bovendien kunnen dochterondernemingen van grote bedrijven profiteren van de voorzieningen van hun moederbedrijf zonder dat dit ten koste gaat van hun flexibiliteit.

  • Stroomlijn end-to-end processen en optimaliseer de efficiency van uw organisatie.

  • Beschik op het juiste moment over inzicht dankzij de geïntegreerde analytics, rapportagefuncties en de kracht van SAP HANA.

  • Manage uw bedrijf waar u ook bent, via ingebouwde mobiele apps.

  • Vertrouw op uiterst veilige datacenters die door experts van SAP worden beheerd, bewaakt en onderhouden.

Dochterondernemingen van grote bedrijven
Maximaliseer de transparantie, efficiency en control van uw dochterondernemingen met één enkele ERP-applicatie. Onze two-tier cloudsoftware voor business management is ideaal voor grote bedrijven met dochterondernemingen die gespecialiseerd zijn op het gebied van sales, distributie of klantenservice. Combineer de mogelijkheden en stabiliteit van uw hoofdkantoor naadloos met de flexibiliteit en lokale inzichten van uw filialen.

  • Beheer diverse dochterondernemingen en houd daarbij rekening met de unieke behoeften, structuren en processen van elk afzonderlijk bedrijf.

  • Het toevoegen, opheffen en beheren van dochterondernemingen kost veel tijd en geld. Met SAP Business ByDesign beperk je die kosten en moeite tot een minimum.

  • Verbeter de integratie van en samenwerking tussen hoofdkantoor en filialen.

  • Ga snel aan de slag en vermijd de grote investeringen die on-premise software vergt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.