Langetermijncontract? Denk aan de raamovereenkomst!

Langetermijncontract-raamovereenkomst-Domanibs-SAP-Business-One-SAPBusinessOne-ERP-CRM-Bibliotheek

Langetermijncontract? Denk aan de raamovereenkomst!

Langetermijncontract? Denk aan de raamovereenkomst!

Gefeliciteerd! U heeft net een grote deal binnen gehaald en samen met de nieuwe klant heeft u het langetermijncontract ondertekend. De komende jaren levert uw bedrijf aan de klant goederen en diensten volgens de gedefinieerde voorwaarden. Maar hoe gaat u dit opvolgen?

SAP Business One biedt u hiervoor de functie raamovereenkomst. Een “paraplu” document waarin u de tijdlijn, type, voorwaarden en andere details die betrekking hebben op dit contact kunt definiëren. Daarnaast kunt u de documenten die in het kader van dit contract zijn aangemaakt, naar de raamovereenkomst verwijzen en tevens bijlagen toevoegen. Alle activiteiten en documenten in verband met dit contract zijn nu op één plaats beschikbaar!

Langetermijncontract? Denk aan de raamovereenkomst!

Raamovereenkomsten zijn beschikbaar in ‘Verkoop debiteuren’ en ‘Inkoop crediteuren’ en kunnen gebruikt worden als basis voor de verwachte omzetprognose en voor MRP.

Beschikbaar in SAP Business One, versie voor SAP HANA en SAP Business One.

 

SAP Business One

SAP Business One is een volledig ERP-pakket voor het midden- en kleinbedrijf. Het pakket is toepasbaar in ruim 150 landen en is zonder beperkingen beschikbaar in meer dan 30 talen. SAP Business One is hiermee het meest betaalbare instapmodel van de ERP-oplossingen van SAP.

SAP Business One ook wel SAP B1 genoemd, verzamelt automatisch alle bedrijfsinformatie binnen één systeem. Bovendien worden hierdoor alle gegevens inzichtelijk en toegankelijk gemaakt. Binnen de standaard software kan het systeem gedetailleerd en naar eigen wens ingericht worden. Daarom is de oplossing geschikt voor MKB-organisaties met een maximum tot ongeveer 150 werknemers. En tevens voor bedrijven met een jaaromzet onder de 70 miljoen euro. Met dit ERP-systeem is een volledige integratie mogelijk van end-to-end business. Daarnaast is het pakket schaalbaar voor snel groeiende bedrijven. SAP Business One geeft dochterbedrijven en kleine organisaties meer controle over hun bedrijfsvoering. Zodoende groeit de software flexibel met organisaties mee. Alle belangrijke bedrijfsprocessen komen samen in deze oplossing, van accounting en CRM tot inkoop en supply chain management.

Voor meer Tips en Tricks bezoek onze SAP Bibliotheek of bezoek onze nieuwsberichten pagina voor het laatste nieuws!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.