Maak sjablonen voor picken & verpakken.

Maak sjablonen voor picken & verpakken

Maak sjablonen voor picken & verpakken.

Als u werkt met de ‘Picken en verpakken en productiemanager’, bent u al bekend met de flexibele selectiecriteria die bij meerdere scenario’s passen. Bepaalde criteria zijn eenmalig, terwijl andere regelmatig en herhaaldelijk gebruikt kunnen worden. Voor het laatste introduceert SAP Business One de optie om selectiecriteria op te slaan als een sjabloon. Ga hiervoor naar: Magazijnbeheer > Picken en verpakken > Picken en verpakken en productiemanager.

Maak sjablonen voor picken & verpakken

Schakel voor u begint over naar de toevoeg mode (CTRL+A). Voer de naam van de relevante selectiecriteria in en stel alle vereiste parameters in. Kies vervolgens de knop ‘Opslaan’.

U kunt op deze manier zoveel sjablonen aanmaken als nodig is. Daarnaast kunt u bestaande sjablonen dupliceren, de bestaande sjablonen hernoemen en de sjablonen die niet meer nodig zijn verwijderen. Deze opties zijn beschikbaar in het contextmenu van het veld ‘Selectiecriteria naam’:

Creëer een creditnota voor betaalde facturen

Bovenop de bovenstaande verbeteringen kunt u nu ook de ‘Picken en verpakken en productiemanager’ filteren op ‘Issue Method’.

Beschikbaar in SAP Business One 9.3, versie voor SAP HANA PL05 en SAP Business One 9.3 PL05 .