Domani Business Solutions start nieuwe bedrijfsactiviteit onder naam Supply Chain Profs

Supply Chain Profs nieuwe bedrijfsactiviteit Domani Business Solutions

Domani Business Solutions start, samen met het Belgische Xeleos Consulting, een nieuw partnership onder de naam Supply Chain Profs. Het Saas product Optimact wordt hiermee, voor de Nederlandse Markt, exclusief toegekend aan Supply Chain Profs. 

Persbericht
Venlo 3 september 2020

 

Supply Chain Profs en Xeleos Consulting bieden logistieke lifeline aan bedrijven in crisis

Het Nederlandse consultancy bedrijf Supply Chain Profs en het Belgische Xeleos Consulting slaan de handen ineen om bedrijven succesvol door de economische crisis heen te helpen en in een moeilijke tijd zelfs laten accelereren. Dit doen beide partijen door klanten te begeleiden in een gezamenlijk ontwikkelde methodiek die gericht is op inzicht, actie en versnelling.

 

Economisch drijfzand door gebrek aan inzicht en perspectief

De onzekere huidige economie, de onvoorspelbaarheid van het verloop alsook de wisselende overheidsmaatregelen hebben ingrijpende effecten op het bedrijfsleven. Momenteel worden niet alleen specifieke bedrijven of branches geraakt maar binnen gehele bedrijfsketens wordt logistieke stress gevoeld. Ongekend veel bedrijven kampen met serieuze continuïteitsproblemen. Door het gebrek aan inzicht in de beschikbaarheid van materialen, resources alsook de ontwikkeling van de vraag, belanden veel bedrijven in economisch drijfzand. Hard werken in de vertrouwde dagelijkse operatie blijkt niet langer voldoende. Ondernemers verliezen grip en weten niet hoe zij weer snel solide grond bereiken.

 

Uniek programma als professionele lifeline

Vanuit de ruime achtergrond in business consultancy en supply chain management ontwikkelde Supply Chain Profs en Xeleos Consulting een laagdrempelig programma om ondernemers uit deze benarde situatie te helpen. Het programma combineert een iteratief stappenplan, gebruik van het intelligente Saas producten uit de Optimact portfolio en professionele begeleiding op zowel strategisch als tactisch niveau. Door vast te houden aan de professionele lifeline zullen ondernemers snel nieuwe zekerheid en succes ervaren.

Luciën Cleven, Business Manager Supply Chain Profs zegt:  “De noodzaak voor realtime inzicht in de eigen operaties, de keten van toeleveranciers en ontwikkelingen bij bestaande en potentiële afnemers zijn nu meer dan ooit van cruciaal belang. Alleen hiermee kunnen alternatieve scenario’s en opties om tijdig bij te sturen worden geformuleerd.”

Over Supply Chain Profs 

Supply Chain Profs is een consultancybedrijf met specialisten in business consultancy, innovatie en supply chain management. Vanuit verschillende vestigingen ondersteunt het bedrijf kleine en middelgrote organisaties binnen de productie, handel en zorgsector. Supply Chain Profs is geautoriseerd partner van Optimact’s supply chain planning solutions.

Voor meer info zie http://supplychainprofs.com of neem contact op met Luciën Cleven, Business Manager bij Supply Chain Profs  lucien.cleven@supplychainprofs.com

Over Xeleos Consulting

Het Belgische Xeleos Consulting ondersteunt organisaties internationaal bij het behalen van duurzame resultaten in de Supply Chain en doet dit met gespecialiseerd advies en een breed portfolio SaaS-producten.

Voor meer informatie zie http://xeleos.com of neem contact op met Gunter Fonteyne, partner bij Xeleos Consulting gunter.fonteyne@xeleos.com

Over Optimact

De Saas-producten van Optimact helpen bedrijven bij het optimaliseren van de Supply Chain Planning. Optimact is een cloud oplossing en is volledig geïntegreerd met Qlik Sense.

Voor meer informatie zie https://optimact.com/of neem contact op met Gunter Fonteyne, partner Optimact via gunter.fonteyne@xeleos.com